Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» δήλωσε ο Τόμιτς

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας» δήλωσε ο Τόμιτς

Τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα ζήτησε ο Μίλαν Τόμιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λαμποράλ Κούτσα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, για την ήττα από τη Νέα Κηφισιά αλλά και το θέμα προπονητή για το οποίο ανέφερε: «Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Αυτό κάνει κακό στην ομάδα».

Τη στήριξη του κόσμου στην ομάδα ζήτησε ο Μίλαν Τόμιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Λαμποράλ Κούτσα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, για την ήττα από τη Νέα Κηφισιά αλλά και το θέμα προπονητή για το οποίο ανέφερε: «Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Αυτό κάνει κακό στην ομάδα».

Αναλυτικά:

Για την Λαμποράλ Κούτσα: «Για εμάς αυτό είναι το δεύτερο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Ξέρουμε τι ομάδα είναι η Λαμποράλ Κούτσα. Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι τους και η ομάδα είναι έτοιμη γι’ αυτό το ματς. Έχουν αρκετά καλούς σουτέρ όπως ο Μπέρτανς και ο Σαν Εμετέριο που είναι ιδιαίτερα έμπειρος. Από όλους τους παίκτες της Λαμποράλ Κούτσα θεωρώ πως πιο σημαντικός είναι ο Ερτέλ, ο οποίος κρατάει την ομάδα, σουτάρει, απειλεί και δίνει ασίστ ενώ δημιουργεί καλά και για τους συμπαίκτες του. Θέλω η ομάδα να δείξει ένα καλό πρόσωπο από την αρχή. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλω είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για την ήττα από τη Νέα Κηφισιά: «Eμείς περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΝΚ, γιατί είχαμε και δύσκολο ταξίδι από τη Βαλένθια. Σε αυτά τα ματς οι παίκτες θα πρέπει να δείχνουν από το πρώτο κιόλας λεπτό καλό πρόσωπο και να μην δίνουν δικαίωμα στον αντίπαλο να πιστέψει στη νίκη. Απέναντι στην Κηφισιά δεν αρχίσαμε καλά το ματς, έτσι συνεχίσαμε και δυστυχώς το τελειώσαμε με τον ίδιο τρόπο. Μπήκαμε στο ματς και το παιχνίδι πήγε κόντρα στον ρυθμό που εμείς θέλαμε. Αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα, πρέπει να συνεχίσουμε, να μείνουμε ενωμένοι, είμαστε ομάδα και στο τέλος θα κρίνουμε τι έχουμε καταφέρει. Ακόμη είναι Οκτώβριος».

Για το τι περιμένει κόντρα στους Βάσκους:
«Περιμένω από την αρχή να παίξουμε σωστά, να παίξουμε επιθετική άμυνα και με αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Έχουμε στόχο τη νίκη».

Για το ποιο θα είναι το αμυντικό πλάνο:
«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Είπαμε και νωρίτερα πως είναι ο κινητήριος μοχλός της Λαμποράλ Κούτσα. Είναι ένας παίκτης που παίζει με αυτοπεποίθηση μετά τις καλές του εμφανίσεις με την εθνική Γαλλίας και φέτος. Στο πρώτο ματς είχε 14 πόντους και 10 ασίστ, κάθε χρόνο βελτιώνεται και γίνεται όλο και καλύτερος παίκτης και θεωρώ πως αυτός κάνει όλο το παιχνίδι των αντιπάλων».

Για την κατάσταση των τραυματιών και εκείνη του Μπράιαντ Ντάνστον: «Εμείς αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να ψάχνουμε δικαιολογίες. Ξέρουμε ποιοι είναι τραυματίες. Πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα σε αυτούς που παίζουν και όχι σε αυτούς που δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Για τον Ντάνστον, είχε ένα πρόβλημα, κατά 90% αυτό το πρόβλημα φτιάχτηκε. Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας αύριο, να έρθει στο γήπεδο και να υποστηρίξει την ομάδα. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μας με κόσμο για φέτος».

Για το θέμα του προπονητή: «Αυτό το πράγμα δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Αυτό κάνει κακό στην ομάδα, έχουμε μπροστά μας ματς και μόνο αυτό πρέπει να μας απασχολεί. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι αύριο».

Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στο πλευρό του Μίλαν Τόμιτς, δηλώνοντας: «Είναι ολοφάνερο πως ο Ολυμπιακός διανύει μία δύσκολη στιγμή. Η μόνη υποχρέωση της ομάδας είναι να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζει. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι. Είναι ολοφάνερο αυτό που συμβαίνει. Είναι καινούρια πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει σε αλλαγή προπονητή, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει προπονητή και τον υποστηρίζουμε όλοι οι παίκτες».

Αναφερόμενος στην αυριανή αντίπαλο, είπε: «Είναι μία περίεργη ομάδα. Είναι μία ισπανική ομάδα που παίζει γρήγορα. Είναι επικίνδυνη. Οφείλουμε να προσέξουμε δύο-τρία στοιχεία, όπως είναι ο Ερτέλ που είναι πολύ καλός δημιουργός και σκόρερ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ελέγξουμε τον ρυθμό».

Τέλος, μιλώντας για τον Τόμας Ερτέλ, είπε: «Είναι ένα από τα ατού της ομάδας. Στηρίζουν πολύ το παιχνίδι τους σε αυτόν. Πρέπει να τον σταματήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τον αγώνα μίλησε και ο Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος είπε: «Είναι πολύ καλή ομάδα, τους έχουμε παρακολουθήσει και διαθέτουν δυνατούς παίκτες. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα μας στηρίξουν και θα μας δώσουν ενέργεια. Επικεντρωνόμαστε στον Ερτέλ, θα προσπαθήσουμε να μην παίρνει εύκολα την μπάλα. Ελπίζω πως από το αυριανό παιχνίδι θα είμαι, όπως ήμουν πέρσι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024