Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την ανυπομονησία για το iPhone 6 εντείνουν τα δίκτυα στην Ελλάδα

Την ανυπομονησία για το iPhone 6 εντείνουν τα δίκτυα στην Ελλάδα

Με ακρίβεια δευτερολέπτου, αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο λεπτό της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου 2014 οι παραγγελίες του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus της Apple στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Τα νεότερα και ακριβότερα μοντέλα iPhone προσγειώνονται σε ελληνικό έδαφος την 31η Οκτωβρίου, και οι πάροχοι στην Ελλάδα μοιάζει να επαναλαμβάνουν «όποιος προλάβει», όπως κάθε χρόνο.

Με ακρίβεια δευτερολέπτου, αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο λεπτό της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου 2014 οι παραγγελίες του iPhone 6 και του iPhone 6 Plus της Apple στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα.

Τα νεότερα και ακριβότερα μοντέλα iPhone προσγειώνονται σε ελληνικό έδαφος την 31η Οκτωβρίου, και οι πάροχοι στην Ελλάδα μοιάζει να επαναλαμβάνουν «όποιος προλάβει», όπως κάθε χρόνο.

Η Wind Ελλάς παραπέμπει ήδη στο http://www.wind.gr/gr/forms/iphone-6/, η Vodafone έχει συστήσει ομάδα πιστοποιημένων στελεχών με εξειδίκευση στα προϊόντα της Apple και δέχεται αιτήματα δημιουργώντας λίστες δυνητικά ενδιαφερόμενων από το vodafone.gr. Ομοίως, το δίκτυο COSMOTE δέχεται αιτήματα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από το cosmote.gr. Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ακολουθούν την ίδια πολιτική, αν και το ζητούμενο είναι ποιο δίκτυο θα έχει την πλέον συμφέρουσα προσφορά για το iPhone 6, είτε μέσω ανανέωσης συμβολαίου, μέσω επιδότησης ή ανταλλαγής ή, υπό μορφή πακέτου με άλλες συνδυαστικές υπηρεσίες, π.χ. mobile broadband.

Σύμφωνα με στοιχεία της COSMOTE, το πρώτο εξάμηνο του 2014, οι συνολικές πωλήσεις των iPhone πλησίασαν το 50% των συνολικών πωλήσεων των smartphones στην κατηγορία τιμής τους, καθώς και το 10% του συνόλου των πωλήσεων smartphones ανεξαρτήτως τιμής, ποσοστά που «αποδεικνύουν πόσο «φανατικό» κοινό έχει η Apple», σύμφωνα με το δίκτυο.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024