Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οπαδοί της «Γαλατά» επιτέθηκαν σε φίλους της Ντόρτμουντ

Οπαδοί της «Γαλατά» επιτέθηκαν σε φίλους της Ντόρτμουντ

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατάσαραϊ και της Ντόρτμουντ που απόψε μάχονται μεταξύ τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League. Βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα δείχνει ότι έγιναν συγκρούσεις με τους Τούρκους να είναι εκείνοι που επιτέθηκαν με καρέκλες, ρόπαλα και μαχαίρια στους φιλάθλους της γερμανικής ομάδας.

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, ανάμεσα σε οπαδούς της Γαλατάσαραϊ και της Ντόρτμουντ που απόψε μάχονται μεταξύ τους στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα δείχνει ότι έγιναν συγκρούσεις με τους Τούρκους να είναι εκείνοι που επιτέθηκαν με καρέκλες, ρόπαλα και μαχαίρια στους φιλάθλους της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του συλλόγου της γερμανικής ομάδας επιβεβαίωσε το συμβάν, ανέφερε πως έγιναν συλλήψεις και ότι δυο οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» χρειάστηκαν ιατρική φροντίδα.

«Ξέρουμε ότι ένα μικρό γκρουπ οπαδών δέχτηκε επίθεση και δυο οπαδοί της Ντόρτμουντ χρειάστηκαν φροντίδα. Η αστυνομία συνέλαβε κάποιους και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι και ένας λοστός», δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου της Ντόρτμουντ.

Δυστυχώς, ορισμένοι θερμόαιμοι οπαδοί της «Γαλατά» δεν λένε να βάλουν μυαλό, παρά τις τιμωρίες που έχει υποστεί η ομάδα τους από την UEFA. Υπενθυμίζεται ότι στο «Έμιρεϊτς» στο πλαίσιο του αγώνα τους με την Άρσεναλ οι υποστηρικτές του τουρκικού συλλόγου είχαν δημιουργήσει και πάλι φασαρίες.

Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, όμως, το βέβαιο είναι ότι η αποψινή αναμέτρηση πλέον θα χρειαστεί δρακόντια μέτρα ασφαλείας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024