Με επίσκεψη στο Βατικανό ολοκληρώθηκε η… βόλτα της Μπάγερν στη Ρώμη
Μετά το... χαλάρωμα και το 7-1 επί της Ρόμα στο Ολίμπικο το βράδυ της Τρίτης, η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε το ταξίδι της στη Ρώμη με επίσκεψη στο Βατικανό και ιδιωτική ακρόαση από τον Πάπα. Η αποστολή των Βαυαρών έγινε δεκτή από τον Αργεντινό Ποντίφικα, που είναι γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου και φίλαθλος της Σαν Λορέντζο.
Μετά το… χαλάρωμα και το 7-1 επί της Ρόμα στο Ολίμπικο το βράδυ της Τρίτης, η Μπάγερν Μονάχου ολοκλήρωσε το ταξίδι της στη Ρώμη με επίσκεψη στο Βατικανό και ιδιωτική ακρόαση από τον Πάπα. Η αποστολή των Βαυαρών έγινε δεκτή από τον Αργεντινό Ποντίφικα, που είναι γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου και φίλαθλος της Σαν Λορέντζο.
Στο περιθώριο της επίσκεψης, οι ιθύνοντες του γερμανικού συλλόγου παρέδωσαν στον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, μία φανέλα της Μπάγερν, υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Μάλιστα, ο πρόεδρος των Βαυαρών και «παλιά δόξα» της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε ότι το ερχόμενο έτος, η γερμανική ομάδα θα δώσει αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προσθέτοντας πως ανεξάρτητα από τα έσοδα που θα προκύψουν, θα δοθεί ένα εκατομμύριο ευρώ στον Πάπα, ο οποίος θα επιλέξει τον τρόπο και τον σκοπό για τον οποίον θα διατεθούν αυτά τα χρήματα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
LIVE: ΑΕΚ – Μπανταλόνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Μπανταλόνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Αλέξανδρος Κωτάκης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας