«Μπλόκο» του Μαρόκου στο Κόπα Άφρικα φαίνεται πως βάζει το Μαρόκο, αφού σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η χώρα δεν θέλει να φιλοξενήσει τη διοργάνωση λόγω... έμπολα! Μάλιστα η αφρικανική Συνομοσπονδία έστειλε αίτημα στη Νότια Αφρική για να αναλάβει τη διοργάνωση, καθώς η συγκεκριμένη χώρα δεν έχει πληγεί από τον ιό, ενώ διαθέτει υπερσύγχρονα γήπεδα από Μουντιάλ του 2010.
«Μπλόκο» του Μαρόκου στο Κόπα Άφρικα φαίνεται πως βάζει το Μαρόκο, αφού σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η χώρα δεν θέλει να φιλοξενήσει τη διοργάνωση λόγω… έμπολα!
Συγκεκριμένα το Μαρόκο θέλει να αποφύγει τη διοργάνωση καθώς φοβάται την εξάπλωση του θανατηφόρου ιού.
Μάλιστα η αφρικανική Συνομοσπονδία έστειλε αίτημα στη Νότια Αφρική για να αναλάβει τη διοργάνωση, καθώς η συγκεκριμένη χώρα δεν έχει πληγεί από τον ιό, ενώ διαθέτει υπερσύγχρονα γήπεδα από Μουντιάλ του 2010.
Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απάντηση από τους Νοτιοαφρικάνους, ωστόσο εξελίξεις αναμένονται σύντομα.
Ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων είναι πέμπτος στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών. Βγαίνει στο «σφυρί» για 60 εκατ. ευρώ
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.
O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.