Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Ρόμα είναι πιο δυνατή από τη Γιούβε και θα πάρει τον τίτλο»

«Η Ρόμα είναι πιο δυνατή από τη Γιούβε και θα πάρει τον τίτλο»

Η ήττα (3-2) από τη Γιουβέντους στο Τορίνο και τα διαιτητικά παρατράγουδα που συνόδευσαν το ματς όχι μόνο δεν έριξαν το ηθικό της Ρόμα. Αντίθετα, η εικόνα των δύο ομάδων σε εκείνον τον αγώνα ενέπνευσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος πλέον δηλώνει «σίγουρος» ότι η ομάδα του θα κατακτήσει τον τίτλο!

Η ήττα (3-2) από τη Γιουβέντους στο Τορίνο και τα διαιτητικά παρατράγουδα που συνόδευσαν το ματς όχι μόνο δεν έριξαν το ηθικό της Ρόμα.

Αντίθετα, η εικόνα των δύο ομάδων σε εκείνον τον αγώνα ενέπνευσε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον Ρούντι Γκαρσία, ο οποίος πλέον δηλώνει «σίγουρος» ότι η ομάδα του θα κατακτήσει τον τίτλο!

Ο Γάλλος προπονητής επανέλαβε ότι η Ρόμα έτυχε «άδικης αντιμετώπισης» στο ντέρμπι του καμπιονάτο, όμως διευκρίνισε ότι το θέμα απασχόλησε υπερβολικά τη δημοσιότητα και τράβηξε περισσότερο απ’ όσο πρέπει, κυρίως λόγω της διακοπής των εθνικών πρωταθλημάτων.

«Έχουν μεσολαβήσει πολλές ημέρες από την τελευταία αγωνιστική, γι’ αυτό ειπώθηκαν τόσα πολλά για το ματς με τη Γιουβέντους. Ηταν ντροπή ο τρόπος που μας συμπεριφέρθηκαν, τόσο από τις κερκίδες, όσο και μέσα στο γήπεδο.

»Όταν μιλάει ο αρχηγός μου (Φραντσέσκο Τότι), πρέπει να τον σέβονται, γιατί είναι μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Είδαμε ξανά και ξανά το ματς και η εικόνα μιλάει από μόνη της. Θέλω να πιστεύω ότι ακόμα κι ο καλύτερος Ιταλός διαιτητής μπορεί να λυγίσει από την πίεση, η οποία είχε επηρεάσει τους πάντες» είπε ο Γκαρσία και πρόσθεσε:

«Το ματς αυτό ήταν κάθε άλλο παρά μια ήττα. Πετύχαμε δύο γκολ, θα μπορούσαμε και περισσότερα, δείξαμε ότι είμαστε πιο δυνατοί από τη Γιουβέντους μέσα στο γήπεδο. Το λέω ξεκάθαρα ότι θα πάρουμε τον τίτλο, μπορούμε να το πετύχουμε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024