Σε σταθερή κατάσταση το παιδί που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα, σε σταθερή κατάσταση, το 2,5 ετών κοριτσάκι από τον Βόλο, το οποίο δηλητηριάστηκε από μανιτάρια.
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται για τέταρτη ημέρα, σε σταθερή κατάσταση, το 2,5 ετών κοριτσάκι από τον Βόλο, το οποίο δηλητηριάστηκε από μανιτάρια.
Όπως ανέφερε ο διοικητής του Ιπποκρατείου Γιώργος Καλτσίδης, αφού δεν χρειάστηκε μέχρι στιγμής να μεταφερθεί σε ιατρικό κέντρο του εξωτερικού, η κατάσταση της υγείας του δείχνει να είναι υπό έλεγχο.
Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα πέθανε από κατανάλωση δηλητηριωδών μανιταριών μία 44χρονη στο νοσοκομείο του Πολυγύρου και χθες, Πέμπτη, ένας 63χρονος μοναχός στο ΑΧΕΠΑ, ενώ σε καλή κατάσταση είναι η υγεία τεσσάρων ατόμων που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χαλκιδικής για τον ίδιο λόγο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία: 4χρονη εντοπίστηκε αφυδατωμένη δίπλα στη σορό της μητέρας της
- Ολυμπιακός: Η συντριπτική παράδοση επί του Παναθηναϊκού και τα τρία «κόκκινα» σερί
- Πόλεμος: Ανταλλαγή 185 αιχμαλώτων πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
- Φάμελλος: Η ίδρυση της ΕΛΑΣ, μείζον πολιτικό γεγονός – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν την αντιμετωπίζει αντιπαραθετικά
- Σεξ, λιτότητα και βότκα – O ελληνικός μύθος της Ιφιγένειας έγινε ταινία στα ουαλικά
- ELPEN: Βραβείο Εξωστρέφειας από το ΕΒΕΑ ως πρότυπο ελληνικής εξαγωγικής αριστείας

