Το μαύρο και το λεύκο είναι δυο χρώματα που δεν λείπουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας και συνδυάζουμε καθημερινά όλες οι γυναίκες με ευκολία. Είναι πάντα στη μόδα και αναδεικνύουν το μίνιμαλ στιλ που αγαπάμε.
Οι σχεδιαστές το προτείνουν και φέτος στον πιο δυναμικό του χαρακτήρα ενώ οι fashionistas το φοράνε σε μια πιο παιχνιδάρικη εκδοχή.
Μπορούμε και εμείς να κάνουμε τους πιο εκρηκτικούς συδυασμούς. Τολμάμε να φόρεσουμε λευκή κάπα με μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες, λευκό φόρεμα με μαύρα αξεσουάρ. Μπορύμε επίσης να συνδυάσουμε μια μίντι μαύρη κλός φούστα με άσπρη μπλούζα με print από σκακιέρα και αθλητικά παπούτσια ή γόβες.
Προσθέτουμε και το νέο trend στη ντουλάπα μας μια εντυπωσιακή μαύρη ζιπ κιλότ από δέρμα και τη φοράμε με ένα λευκό πουκάμισο και γόβες. Για το γραφείο επιλέγουμε μια pencil φούστα με άσπρο σακάκι και μαύρες μυτερές γόβες. Μπορούμε να βάλουμε χρώμα στο ασπρόμαυρο λουκ φορώντας το κόκκινο κραγίον μας ή βάζοντας ένα έντονο χρώμα στα αξεσουάρ μας.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.