Εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη ζητεί το Ποτάμι για τις καταγγελίες Ραγκούση
Συγκεκριμένες απαντήσεις στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση για αναξιοκρατικές κρίσεις γενικών διευθυντών στο Δημόσιο ζητεί με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
Συγκεκριμένες απαντήσεις στις καταγγελίες του πρώην υπουργού Γιάννη Ραγκούση για αναξιοκρατικές κρίσεις γενικών διευθυντών στο Δημόσιο ζητεί με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.
Όπως αναφέρεται: «Ο πρώην υπουργός καταγγέλλει -μεταξύ άλλων- ότι ο τελευταίος της αξιολόγησης γενικών διευθυντών του 2010 προήχθη σε γενικό διευθυντή, ενώ ο υπάλληλος με τα περισσότερα μόρια υποβιβάστηκε πλέον από γενικός διευθυντής σε απλό υπάλληλο του υπουργείου Διοικητικής «Μεταρρύθμισης”».
«Η αξιοκρατία είναι για το Ποτάμι όρος αδιαπραγμάτευτος και πρέπει να αποτελεί καθημερινή πρακτική και όχι απλώς μια θεωρητική αρχή» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.
Ο Γιάννης Ραγκούσης σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε, χτες Τρίτη, καταφέρετε κατά του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, αμφισβητώντας την πίστη του σε αυτή και υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται για μεταρρύθμιση αλλά για νεοδεξιό παλαιοκομματισμό και για πογκρόμ αναξιοκρατικής μεταχείρισης χιλιάδων ανθρώπων.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής