Ηλικιωμένη βρέθηκε θαμμένη κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού της
Θαμμένη κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη Μεγάλη Μαντίνεια Μεσσηνίας βρέθηκε 80χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τον Αύγουστο. Η ηλικιωμένη γυναίκα έμενε μαζί με την 60χρονη κόρη της, η οποία πριν λίγες ημέρες έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Θαμμένη κάτω από το μπαλκόνι του σπιτιού της στη Μεγάλη Μαντίνεια Μεσσηνίας βρέθηκε 80χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τον Αύγουστο.
Η ηλικιωμένη γυναίκα έμενε μαζί με την 60χρονη κόρη της, η οποία πριν λίγες ημέρες έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με την eleftheriaonline.gr η σορός της 80χρονης βρέθηκε τυχαία, όταν στην έρευνα που έγινε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης της, διαπιστώθηκε ότι ένα τμήμα του χώρου κάτω από το μπαλκόνι είναι χτισμένο.
Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της 80χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια ή πρόκειται για δολοφονία. Τις απαντήσεις αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής που κάνει τη νεκροψία-νεκροτομή.
Η κόρη της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας μετά την απόπειρα αυτοκτονίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: Το πρόγραμμα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού τον Μάρτιο
- Λουτράκι: Προσπάθησε να σώσει τον φίλο του και μαχαιρώθηκε θανάσιμα o 17χρονος – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία
- Σουηδία: Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, στην περίπτωση ενός πολέμου
- Ναυάγιο στη Χίο: Πέντε συλλήψεις για κυκλώμα διακινητών στην Τουρκία που σχετίζονται με την πολύνεκρη τραγωδία
- Πελεγκρίνι: «Μου αρέσει να διαχειρίζομαι μια ομάδα που αγωνίζεται και στις τρεις διοργανώσεις»
- Έδωσε τελικά ο Μικ Τζάγκερ «την ευχή του» και τη μουσική του στην Μελάνια Τραμπ για το ντοκιμαντέρ της;

