Απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Διαγόρα»
Βλάβη στον καταπέλτη του παρουσίασε το πρωί της Κυριακής το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Διάγορας» κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Ρόδου.
Βλάβη στον καταπέλτη του παρουσίασε το πρωί της Κυριακής το επιβατηγό-οχηματαγωγό «Διάγορας» κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Ρόδου.
Από το πλοίο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Αστυπάλαια-Κάλυμνος-Κως-Νίσυρος-Τήλος-Ρόδος, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι 378 επιβάτες και τα οχήματα που μετέφερε.
Από την τοπική λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιαπωνία: Στις 8 Φεβρουαρίου οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές
- Η συλλογή Prada Men’s Fall/Winter 2026 ήταν μια ερωτική επιστολή προς τη στιλπνή υπεροψία του οίκου
- Δήμος Αθηναίων: Νέα υπηρεσία εργασιακής συμβουλευτικής για άτομα στο φάσμα του αυτισμού
- Ο Πάπας σχεδιάζει μεγάλη λειτουργία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ως επιστέγασμα της επίσκεψής του στην Ισπανία
- Η γη της ελιάς: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές
- Αχαΐα: 16χρονος νεκρός σε θανατηφόρο τροχαίο
