Δεύτερος Κύπριος που υπογράφει σε ομάδα στα κατεχόμενα
Μετά το σάλο που προκάλεσε στην Κύπρο η μεταγραφή του Δημήτρη Βασιλείου στα κατεχόμενα, ένας ακόμη παίκτης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο προς την ίδια ομάδα, τη Ντεγκιρμενλίκ. Συγκεκριμένα ο 29χρονος Αργύρης Χριστοφή υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της κατεχόμενης Κυθραίας, αψηφώντας τα όσα συνέβησαν πριν από μερικές εβδομάδες με την περίπτωση του Βασιλείου. «Αυτή είναι η ζωή μου και κάνω ό,τι θέλω» δήλωσε σε τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα.
Μετά το σάλο που προκάλεσε στην Κύπρο η μεταγραφή του Δημήτρη Βασιλείου στα κατεχόμενα, ένας ακόμη παίκτης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο προς την ίδια ομάδα, τη Ντεγκιρμενλίκ.
Συγκεκριμένα ο 29χρονος Αργύρης Χριστοφή υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της κατεχόμενης Κυθραίας, αψηφώντας τα όσα συνέβησαν πριν από μερικές εβδομάδες με την περίπτωση του Βασιλείου. «Αυτή είναι η ζωή μου και κάνω ό,τι θέλω» δήλωσε σε τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα.
«Είμαι χαρούμενος εδώ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι μελλοντικές πιέσεις δεν είναι σημαντικές για μένα. Αυτή είναι η ζωή μου και κάνω ό,τι θέλω. Ο Γουόρεν Κανού (σ.σ. ποδοσφαιριστής από τη Σιέρα Λεόνε που αγωνίστηκε σε ομάδες των κατεχόμενων) μου είπε πολλά όμορφα πράγματα γι’ αυτό το μέρος. Εδώ υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές και μέρα με τη μέρα γίνονται καλύτεροι».
Στο μεταξύ ο Δημήτρης Βασιλείου, που λεγόταν ότι τελικά δεν θα αγωνιστεί στα κατεχόμενα, από την Πέμπτη συμμετέχει και εκείνος στις προπονήσεις της ομάδας, αφού πήρε εγγυήσεις από τη διοίκηση για την ασφάλεια του. Η Ντεγκιρμενλίκ είναι ομάδα της Β’ κατηγορίας στα κατεχόμενα και ο Αργύρης Χριστοφή αγωνίστηκε στο παρελθόν στη Νέα Σαλαμίνα, στον Άδωνη, στο Διγενή Ορόκλινης και στον Όλυμπο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Ο Πάλμερ-Μπράουν είπε «όχι» σε πρόταση τουρκικής ομάδας και συνεχίζει στον Παναθηναϊκό
- ΑΕΚ: Ο Αλεξίου έκανε την πρώτη προπόνηση (vid)
- Φορτούνης: «Χαίρομαι να παίζω για τον Ολυμπιακό» (vid)
- ‘Αλλαξε χέρια η ΑΕΛ: Αυτός είναι ο νέος ιδιοκτήτης
- Έσε στο «in» μετά τη νίκη επί της Ρακόφ: «Ήταν ένα καλό τεστ» (vid)
- Ο ‘Αρης στην Πτολεμαΐδα για προετοιμασία (pics)
- Ο Κολιτσόπουλος πήρε χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U20!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442