Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota Prius+ 2015: Με περισσότερα...

Toyota Prius+ 2015: Με περισσότερα… «plus»

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην αγορά, το επταθέσιο Prius+ επικαιροποιεί τα χαρακτηριστικά του, προσφέροντας βελτιωμένη σχεδίαση, επιπλέον εξοπλισμό και περισσότερη άνεση.


Αν και ουσιαστικά «χωρίς αντίπαλο», μιας και αποτελεί το μοναδικό επταθέσιο υβριδικό μοντέλο της ευρωπαϊκής αγοράς, το Prius+ ανανεώνεται, βελτιώνοντας στοχευμένα και συνολικά τα χαρακτηριστικά του.

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, το Prius+ το οποίο μετράει ήδη τέσσερα χρόνια στην αγορά, αποκτά μια πιο εκσυγχρονισμένη όψη με τη συνδρομή μιας διαφορετικής, μαύρης γυαλιστερής γρίλιας και ενός ανασχεδιασμένου προφυλακτήρα τα οποία συνδυάζονται με νέα κεντρικά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και φώτα ημέρας αντίστοιχης τεχνολογίας.

Στο πίσω τμήμα ξεχωρίζουν τα επίσης νέου σχεδιασμού φωτιστικά σώματα, ενώ την εικόνα συμπληρώνουν ο επίσης ανανεωμένος προφυλακτήρας. Εμπλουτισμένη είναι και η χρωματική παλέτα του Prius+ με δύο νέες αποχρώσεις Dark Sherry και Attitude Black.

Πιο εκτεταμένες, από κάθε άποψη, είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό όπου, εκτός από την αισθητικά αναβαθμισμένη εικόνα με τη συνδρομή και των περισσότερων λεπτομερειών από χρώμιο, κυριαρχεί το νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της Toyota, “Touch 2” με οθόνη αφής 6,1 ιντσών.

Εκτός από τις συνήθεις εφαρμογές ψυχαγωγίας και διασύνδεσης με άλλες συσκευές όπως smartphones, αλλά και σε συνδυασμό με το Go Plus, σύνδεσης στο διαδίκτυο που υποστηρίζει το Touch 2, το Prius+ διαθέτει στο βασικό του εξοπλισμό κάμερα οπισθοπορείας ενώ, στις διαθέσιμες επιλογές υπάρχει η δυνατότητα εμπλουτισμού των λειτουργιών του με σύστημα πλοήγησης και σύστημα υπαγόρευσης μηνυμάτων, μεταξύ άλλων.

Στον εξοπλισμό του Prius+ προστίθεται επίσης η δυνατότητα επιλογής ηλεκτρικών καθισμάτων, καθώς και συστημάτων όπως το Intelligent Park Assist και το Hill Start Assist.

Παράλληλα, εμπλουτισμένος με νέες ενδείξεις είναι και ο πίνακας οργάνων. Σε αυτόν προστίθεται η νέα λειτουργία, Eco Judge, η οποία αποσκοπεί να βοηθήσει τον οδηγό να οδηγεί αποδοτικότερα, ενώ πλέον, ενδείξεις για τον κλιματισμό, το ενεργό Cruise Control αλλά και το ηχοσύστημα μετακινούνται στην κεντρική κονσόλα.

Επιπλέον, οι Ιάπωνες έχουν προχωρήσει σε βελτιώσεις που αφορούν την μόνωση του θαλάμου αλλά και σε ό,τι αφορά την απόσβεση των αναρτήσεων, αλλαγές που συντείνουν σε μια συνολική βελτίωση της άνεσης.

Τις προδιαγραφές του ανανεωμένου Prius+ συμπληρώνουν οι βελτιώσεις στο μηχανικό σύνολο που το καθιστούν πλήρως σύμφωνο με τις προδιαγραφές Euro 6.

auto.in.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024