Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στους ΑΝΕΛ ο Ν.Νικολόπουλος - Δεν προσήλθε για εξηγήσεις η Ρ.Μακρή

Στους ΑΝΕΛ ο Ν.Νικολόπουλος – Δεν προσήλθε για εξηγήσεις η Ρ.Μακρή

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ προσχωρεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης. Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ για το θέμα που έχει προκύψει με τη Ραχήλ Μακρή. Η κ. Μακρή δεν παρίσταται στη συνεδρίαση, επικαλούμενη λόγους υγείας.

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ προσχωρεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, για το θέμα της βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή για αναρτήσεις της στο Facebook, οι οποίες θεωρήθηκαν προσβλητικές για συναδέλφους της.

Η κ. Μακρή δεν παρίσταται στη συνεδρίαση, επικαλούμενη λόγους υγείας και απέστειλε υπόμνημα με τις θέσεις της.

Όσον αφορά τον κ. Νικολόπουλο, αυτός εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ως συνεργαζόμενος, διατηρώντας την ιδιότητα του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Πριν από λίγο οι κ.κ. Καμμένος και Νικολόπουλος επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και του επέδωσαν τις σχετικές επιστολές προσχώρησης.

Σε δήλωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος είπε, μεταξύ άλλων, ότι έγινε πράξη αυτό που είχε συμφωνηθεί από τον περασμένο Ιούνιο, «σήμερα γίνεται η αρχή για την ενότητα των διάσπαρτων αντιμνημονιακών δυνάμεων» και πως θα κατέβει στις εκλογές ως συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ στηρίζοντας με στελέχη του τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος καλωσόρισε τον κ. Νικολόπουλο στο κόμμα και τόνισε ότι στόχος του είναι να ενώσει τις διάσπαρτες αντιμνημονιακές δυνάμεις σε κοινές λίστες, «για να αντιμετωπίσουμε το μέτωπο των δανειστών». Όπως είπε, θα αναλάβει σχετική πρωτοβουλία για να γίνει αυτό και παρέπεμψε στο συνέδριο του κόμματος.

«Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν», είπε ο κ. Καμμένος και εκτίμησε ότι την επομένη των εκλογών το κόμμα του θα είναι ρυθμιστής εξελίξεων και «θα εξασφαλίσει τα εθνικά θέματα και τα θέματα της Ορθοδοξίας».

Ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «επέλεξε ως εκπρόσωπό του στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, τον πρώην αρχηγό της ΕΠΕΝ», ενώ σημείωσε ότι θα αναλάβει πρωτοβουλία για να προωθήσει την πρόταση νόμου του κόμματός του για τα «κόκκινα δάνεια».

Είπε επίσης ότι βρίσκεται σε κοινή γραμμή πλεύσης με τον κ. Πολύδωρα και τον κ. Κουβέλη και ότι θα συναντηθεί και με τον Αλέξη Τσίπρα για το ίδιο θέμα.

Κληθείς, τέλος, να απαντήσει για το θέμα της Ραχήλ Μακρή, ο κ. Καμμένος είπε ότι την ώρα που το κόμμα του δίνει μάχη για να ανατρέψει την πολιτική της κυβέρνησης, δεν πρόκειται να ασχοληθεί με εσωκομματικά ζητήματα, παραπέμποντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…

Οι Μπακς αποκλείστηκαν από τον πρώτο γύρο των playoffs και ο Αντετοκούνμπο έχει όσο χρόνο θέλει για τον τραυματισμό του, το Προολυμπιακό και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024