Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Ολλανδίας ο Κάιτ

Αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Ολλανδίας ο Κάιτ

Τέλος η εθνική ομάδα για τον Ντιρκ Κάιτ. Ο Ολλανδός διεθνής άσος ανακοίνωσε χθες πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα και δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο. Ο 34χρονος μέσος της Φενέρμπαχτσε τόνισε ήρθε ο καιρός ν' αποσυρθεί, καθώς δεν πιστεύει ότι θα είναι στα πλάνα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Γκους Χίντινκ.

Τέλος η εθνική ομάδα για τον Ντιρκ Κάιτ. Ο Ολλανδός διεθνής άσος ανακοίνωσε χθες πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα και δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Ο 34χρονος μέσος της Φενέρμπαχτσε τόνισε ήρθε ο καιρός ν’ αποσυρθεί, καθώς δεν πιστεύει ότι θα είναι στα πλάνα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Γκους Χίντινκ:

«Δεν θεωρώ πως θα είμαι στις επιλογές του νέου προπονητή και είναι καλύτερο για μένα να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Πέρασα δέκα υπέροχα χρόνια με τους »οράνιε» και θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία», τόνισε σχετικά ο Κάιτ, ο οποίος φόρεσε 104 φορές τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας και σημείωσε 24 γκολ, συμμετέχοντας σε τρία Μουντιάλ και δύο EURO.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024