Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη αφιέρωση της Τουλούζ στον εορτάζοντα Ζλάταν!

Απίστευτη αφιέρωση της Τουλούζ στον εορτάζοντα Ζλάταν!

Απίθανη έμπνευση από τη διοίκηση της Τουλούζ, που έγραψε επιστολή στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, με ευχές για τα γενέθλιά του. Η επιστολή δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ξεκινά με το κλασικό γαλλικό "Cher Zlatan" και περιέχει ανεπανάλληπτες ατάκες! Η συσκευασία περιλαμβάνει την επιστολή, δύο παιδικές φανέλες της Τουλούζ με τον αριθμό "9" και τα ονόματα των δύο γιών του, Βίνσεντ και Μαξιμίλιαν, το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι "Call of Duty", κάρτα "Χρόνια Πολλά και γρήγορη επιστροφή" και μια... χρησιμοποιημένη καταπραϋντική αλοιφή για τη φτέρνα!

Απίθανη έμπνευση από τη διοίκηση της Τουλούζ, που έγραψε επιστολή στον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, με ευχές για τα γενέθλιά του. Η επιστολή δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ξεκινά με το κλασικό γαλλικό «Cher Zlatan» και περιέχει ανεπανάλληπτες ατάκες! Η Τουλούζ έστειλε πακέτο με δώρα στον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, που σήμερα κλείνει τα 33.

Η συσκευασία περιλαμβάνει την επιστολή, δύο παιδικές φανέλες της Τουλούζ με τον αριθμό «9» και τα ονόματα των δύο γιών του, Βίνσεντ και Μαξιμίλιαν, το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι «Call of Duty», κάρτα «Χρόνια Πολλά και γρήγορη επιστροφή» και μια… χρησιμοποιημένη καταπραϋντική αλοιφή για τη φτέρνα, πρόβλημα που κρατά τον Ζλάταν εκτός δράσης εδώ και λίγο καιρό.

Αλλά όλα τα… λεφτά είναι το περιεχόμενο της επιστολής, όπου αναφέρει: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμάς. Στην πραγματικότητα για όλη τη Γαλλία. Γιατί μόνο τη Γαλλία; Για τον κόσμο ολόκληρο! Ναι! Σήμερα γίνεσαι 33, η ηλικία του Χριστού, του γιου σου!», κάτι που έχει να κάνει με μία… ιστορική ρήση του Ζλάταν, ο οποίος είχε παρομοιάσει τον εαυτό του με Θεό.

«Δεν περιμένουμε δώρα από εσένα ως αντάλλαγμα -συνεχίζει η Τουλούζ- αλλά ελπίζουμε να θυμάσαι τη χειρονομία μας όταν παίξουμε αντίπαλοι τον Φεβρουάριο. Παρά τη διεστραμμένη ευχαρίστησή σου να πετυχαίνεις γκολ εναντίον μας, δεν είμαστε εκδικητικοί.

Αντίθετα, θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε. Για τα πάντα!». Και το ευχετήριο γράμμα κλείνει με τρόπο απολαυστικό: «Οπως ο Ρενάτο Σίβελι μια νύχτα στο Παρκ Ντε Πρενς σε αγώνα Παρί Σ.Ζ.-Νις, θα κλείσουμε με ένα φιλί στο λαιμό». Τον Απρίλιο του 2013, ο Αργεντινός άσος της Νις και πλέον της Μπουρσασπόρ, Ρενάτο Σίβελι, είχε φιλήσει στο λαιμό τον Ιμπραϊμοβιτς σε μία εκτός φάσης αψιμαχία τους!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024