Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ουραγός Γκινγκάμπ έκανε... πλάκα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ

Η ουραγός Γκινγκάμπ έκανε… πλάκα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στον 11ο όμιλο του Europa League, από τη Γκινγκάμπ με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ουραγού του γαλλικού πρωταθλήματος ήταν ο Μαρβό στο 47' και 50'. Αναστασιάδης: «Εγώ φταίω...».

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την πρώτη του ήττα στον 11ο όμιλο του Europa League, από τη Γκινγκάμπ με 2-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Σκόρερ και των δύο τερμάτων της ουραγού του γαλλικού πρωταθλήματος ήταν ο Μαρβό στο 47′ και 50′.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε νωθρός στο παιχνίδι και ειδικά μετά το 15′ το γήπεδο άρχισε να… γέρνει, οι Γάλλοι ανέβασαν την απόδοσή τους και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες από τις οποίες η ελληνική ομάδα γλιτωσε χάρη στον Γλύκο και στην τύχη.

Μάλιστα, στο 21′ ήρθε η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους με τον Μαρβό να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.

Οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν μεν το ημίχρονο, όμως, ό,τι έχασαν οι Γάλλοι στα πρώτα 45, το έβαλαν με την έναρξη του β’ μέρους.

Η Γκινγκάμπ «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε ένα τρίλεπτο, με τον Μαρβό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και στις δύο περιπτώσεις. Στο 57′, ολοκλήρωσε την προσπάθεια του Σβαρτς που δεν μπόρεσε σε πρώτη φάση να νικήσει τον Γλύκο, ενώ στο 60′ ο ίδιος παίκτης χρίστηκε ξανά σκόρερ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ, ήρθε μετά τα τέρματα της Γκινγκάμπ με τον «Δικέφαλο» να πιέζει από τα μέσα του δεύτερου μέρους και μετά, όμως δεν μπήκε ξανά στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Γήπεδο: Ρουντουρού

Γκολ: 47′, 50′ Μαρβό

Κάρτες: 70′ Σβαρτζ

Γκινγκάμπ: Λοσλ, Γιάκομπσεν, Σορμπόν, Κερμπρά, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβέ, Ματίς, Πιε (54′ Γιαταμπαρέ), Σβαρτζ (73′ Μαντάν), Μαρβό (78′ Ζιρές)

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Σκόνδρας (75′ Γκολάσα), Κατσικάς, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης (55′ Μάρτενς), Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Μακ (62′ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Αναστασιάδης: «Εγώ φταίω…»

Την ευθύνη για την εμφάνιση και την ήττα στη Γαλλία ανέλαβε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έκανε τίποτα σωστό και έχασε δίκαια από την σαφώς ανώτερη Γκινγκάμπ:

«Άσχημο αποτέλεσμα, αλλά δίκαιο σύμφωνα με την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Δεν δικαιούμαστε τίποτα από το ματς με την εμφάνιση που κάναμε», είπε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Τίποτα δεν πήγε καλά. Ευτυχώς που είχαμε πού καλούς απόψε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μας, αφού όλα τα άλλα δεν δούλεψαν καθόλου καλά».

Ερωτηθείς τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι τόνισε: «Πάντα βγαίνουν θετικά συμπεράσματα από ένα κακό παιχνίδι. Είμαστε στεναχωρημένοι. Ήμασταν απαράδεκτοι σήμερα. Πρέπει να βρούμε την δύναμη για να μπορέσουμε να βρούμε τι έγινε. Ξέρω τι έφταιξε. Δεν τρέξαμε, δεν βάλαμε τα πόδια μας. Για όλα αυτά ευθύνη φέρω εγώ. Εγώ φταίω που δεν κάναμε τίποτα απ’ όλα αυτά».

Όσο για τη συνέχεια; «Ξεχνάμε το σημερινό παιχνίδι και συνεχίζουμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα», κατέληξε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Αγ. Ν Ι Η Τερμ. Β.
Φιορεντίνα 2 2 0 0 6-0 6
Γκινγκάμπ 2 1 0 1 2-3 3
ΠΑΟΚ 2 1 0 1 6-3 3
Ντιναμό Μινσκ 2 0 0 2 1-9 0

Δείτε την live περιγραφή όλων των ελληνικών αγώνων….

Live Blog Οι ελληνικές ομάδες στη 2η «στροφή» του Europa League

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024