Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Coca-Cola : Τριπλή διάκριση στα Health & Safety Awards 2014

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, έλαβε εχθές, τριπλή διάκριση, στα Health & Safety Awards 2014 για τις πρακτικές, τα προγράμματα και τις εκστρατείες Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία, που υλοποιεί σε όλες τις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα με στόχο μηδέν ατυχήματα και τραυματισμούς στον χώρο εργασίας. Συγκεκριμένα, έλαβε […]

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, έλαβε εχθές, τριπλή διάκριση, στα Health & Safety Awards 2014 για τις πρακτικές, τα προγράμματα και τις εκστρατείες Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία, που υλοποιεί σε όλες τις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα με στόχο μηδέν ατυχήματα και τραυματισμούς στον χώρο εργασίας.

Συγκεκριμένα, έλαβε τις εξής διακρίσεις:

·Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών: Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται η δέσμευση της εταιρείας στην ανάπτυξη και εφαρμογή αποτελεσματικών συστημάτων, προτύπων και πρακτικών Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία (Υ&ΑΕ) που αφορούν όλους τους εργαζομένους στην παραγωγή των προϊόντων της εταιρείας, τις ομάδες πωλήσεων αλλά και τις υπόλοιπες διοικητικές υπηρεσίες.

·Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Βελτίωση Απόδοσης Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας: Η χρυσή αυτή διάκριση επιβραβεύει τις πρακτικές συνεχούς βελτίωσης απόδοσης συστήματος υγείας και ασφάλειας που έχει αναπτύξει η Coca-Cola Τρία Έψιλον.

·Αργυρό Βραβείο στην Κατηγορία Καμπάνιες/Healthy Workplace Campaigns: Συμπληρωματικά αναγνωρίστηκαν και διακρίθηκαν οι εκστρατείες ευαισθητοποίησης που υλοποιεί κάθε χρόνο η εταιρεία, σχετικά με θέματα υγείας και ασφάλειας στον επαγγελματικό χώρο. Συγκεκριμένα, από το 2011 η εταιρεία με το μήνυμα «Ενεργώ με Ασφάλεια, Είμαι Ασφαλής» έχει ενημερώσει τους εργαζομένους της για θέματα ασφαλούς οδήγησης, εστιάζοντας κυρίως στις ομάδες πωλήσεων, πρόληψης ατυχημάτων, που οφείλονται σε ολισθήματα, παραπατήματα και πτώσεις καθώς και για τις πηγές κινδύνου που σχετίζονται με τη χειρωνακτική διακίνηση φορτιών, εστιάζοντας κυρίως στους εργαζομένους του τμήματος παραγωγής και διακίνησης στις εγκαταστάσεις της.

Με 25 γραμμές παραγωγής στα εργοστάσια της στην χώρα μας και έντονη παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, έχει θέσει την Υγεία και Ασφάλεια των εργαζομένων της ως απόλυτη προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η Coca-Cola Τρία Έψιλον έχει δεσμευτεί στην ανάπτυξη και εφαρμογή αποτελεσματικών συστημάτων, προτύπων και πρακτικών Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία (Υ&ΑΕ), με στόχο να παρέχει και να διατηρεί ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζομένους της, τους εργολάβους, τους επισκέπτες και για όσους μπορεί να επηρεάζονται από τις δραστηριότητές της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024