Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

ΔΕΣΦΑ: Διάκριση στα Health & Safety Awards 2014

Τρία πολύ σημαντικά βραβεία απέσπασε ο ΔΕΣΦΑ για τα επιτεύγματα στους τομείς της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων «Health & Safety Awards 2014» που διοργανώθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο. Ο ΔΕΣΦΑ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο (GOLD AWARD) στην κατηγορία του Φυσικού […]

Τρία πολύ σημαντικά βραβεία απέσπασε ο ΔΕΣΦΑ για τα επιτεύγματα στους τομείς της Υγείας και της Ασφάλειας στην εργασία, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων «Health & Safety Awards 2014» που διοργανώθηκε στην Αθήνα την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο ΔΕΣΦΑ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο (GOLD AWARD) στην κατηγορία του Φυσικού Αερίου τόσο για τις υψηλές επιδόσεις των συστημάτων Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας που εφαρμόζει, όσο και για τις δράσεις του για την ευαισθητοποίηση και επαγρύπνηση του προσωπικού και την ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Επίσης, ο ΔΕΣΦΑ διακρίθηκε στην κατηγορία της Βελτίωσης της Απόδοσης Συστήματος Υγείας & Ασφάλειας με το βραβείο GOLD AWARD για το σύνολο των καινοτόμων και αποτελεσματικών μέτρων που εφάρμοσε και κατέγραψαν μεγάλη βελτίωση των κύριων δεικτών απόδοσης (KPI’s) Υγείας και Ασφάλειας.

Τέλος, απονεμήθηκε το αργυρό βραβείο (SILVER AWARD) στην κατηγορία της Ετοιμότητας σε Καταστάσεις Έκτακτης Ανάγκης για την ολιστική προσέγγιση σε θέματα εντοπισμού, αντιμετώπισης και διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024