Μέσα στον Λευκό Οίκο φέρεται να είχε φτάσει ο 42χρονος εισβολέας
Ο εισβολέας που είχε πηδήξει τον φράχτη του Λευκού Οίκου είχε καταφέρει, σύμφωνα με την Washington Post, να φτάσει μέσα στο κτίριο, παρά τα όσα είχαν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο 42χρονος έφτασε μέχρι την Ανατολική Αίθουσα του κεντρικού κτιρίου μέχρι να ακινητοποιηθεί.
Ο εισβολέας που είχε πηδήξει τον φράχτη του Λευκού Οίκου είχε καταφέρει, σύμφωνα με την Washington Post, να φτάσει μέσα στο κτίριο, παρά τα όσα είχαν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.
Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο 42χρονος έφτασε μέχρι την Ανατολική Αίθουσα του κεντρικού κτιρίου μέχρι να ακινητοποιηθεί.
Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, ο Ομάρ Γκονζάλες, που μαζί του κουβαλούσε και ένα μαχαίρι, πέρασε από την πόρτα που ήταν ξεκλείδωτη, εξουδετέρωσε έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας και μπήκε στον κύριο όροφο του κτιρίου, περνώντας από τη σκάλα που οδηγεί στον χώρο όπου κατοικεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, με την οικογένειά του, αναφέρεται στο άρθρο.
Για αυτές τις αποκαλύψεις η εφημερίδα επικαλείται τρεις ανώνυμες πηγές με γνώση του θέματος. O εισβολέας, αναφέρει, ακινητοποιήθηκε στην Ανατολική Αίθουσα (East Room).
Τα τελευταία χρόνια, υπήρξαν κι άλλα περιστατικά παραβίασης της περίφραξης του Λευκού Οίκου, ωστόσο μέχρι το τελευταίο περιστατικό οι άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας σταματούσαν νωρίς τους εισβολείς. Ο Γκονζάλες φαίνεται πως είναι ο μόνος που κατάφερε να εισχωρήσει στον Λευκό Οίκο.
Ο 42χρονος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια εάν κριθεί ένοχος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Θεσσαλονίκη: Αγρότες έντυσαν με… λαμπιόνα τα τρακτέρ τους – Χριστούγεννα στα μπλόκα
- Η απονομή του τροπαίου του League Cup στον Ολυμπιακό (pics+vid)
- Η τεχνητή νοημοσύνη επανασχεδιάζει την παιδική ηλικία – Προνομιούχες γενιές ή κενό βασίλειο;
- Τα βήματα για έκδοση διαβατηρίου – Πόσο κοστίζει
- Έκλεβαν πέντε σπίτια κάθε βράδυ και έκαναν τηλεφωνικές απάτες – Συνελήφθησαν 12 μέλη της σπείρας
- LIVE: Παναθηναϊκός – Βαλένθια

