«Μηχανή των γκολ» χαρακτηρίζουν τον Γκέκα οι Τούρκοι
Ο Φάνης Γκέκας έχει... τρελάνει τους Τούρκους, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να υποκλίνονται στα κατορθώματά του που έχουν φέρει την Ακχισάρ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, ο Γκέκας με τα δύο γκολ που σημείωσε την Κυριακή απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, έφτασε τα έξι στο τουρκικό πρωτάθλημα φέτος και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.
Ο Φάνης Γκέκας έχει… τρελάνει τους Τούρκους, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να υποκλίνονται στα κατορθώματά του που έχουν φέρει την Ακχισάρ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, ο Γκέκας με τα δύο γκολ που σημείωσε την Κυριακή απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, έφτασε τα έξι στο τουρκικό πρωτάθλημα φέτος και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.
Η αθλητική εφημερίδα της γειτονικής χώρας «Fanatik» στο πρωτοσέλιδο της χαρακτηρίζει τον Λαρισαίο στράικερ «μηχανή των γκολ», ενώ η «Milliyet» επισημαίνει πως σε 54 εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα ο 34χρονος επιθετικός έχε πετύχει πλέον 39 γκολ. Συγκεκριμένα έχει 18 γκολ με την Ακίσαρσπορ, 13 με την Κόνιασπορ και 8 τέρματα με τη Σαμσουνσπόρ.
Χαρακτηριστικό της λατρείας των οπαδών της Ακχισάρ για τον Γκέκα είναι και το γεγονός πως οπαδοί της ομάδας συνέθεσαν και τραγούδι, που μεταξύ άλλων αναφέρει πως το όνομά του γράφεται όπως το γκολ!
Σε τέσσερα ματς η Ακχισάρ, που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά το 2011, έχει 10 βαθμούς, έναντι 8 της Μπεσίκτας, ενώ έμεινε στους επτά η Φενέρμπαχτσε.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.