Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ατζαγκούν «καθάρισε» τη... Νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ο Ατζαγκούν «καθάρισε» τη… Νίκη για τον Παναθηναϊκό

Με μια άκρως επαγγελματική νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου, ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στο... συνωστισμό των ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας. Οι «πράσινοι» με τέρμα του Ατζαγκούν στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Απ. Νικολαΐδης» και ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, επικράτησαν 1-0 της ομάδας της Μαγνησίας και έφτασαν τους 10 βαθμούς όσους έχουν Ολυμπιακός, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς πάντως να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Με μια άκρως επαγγελματική νίκη απέναντι στη Νίκη Βόλου, ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στο… συνωστισμό των ομάδων που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Οι «πράσινοι» με τέρμα του Ατζαγκούν στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Απ. Νικολαΐδης» και ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, επικράτησαν 1-0 της ομάδας της Μαγνησίας και έφτασαν τους 10 βαθμούς όσους έχουν Ολυμπιακός, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς πάντως να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Την ίδια στιγμή η Νίκη Βόλου παρέμεινε στον… πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη αλλά και χωρίς βαθμό, γεγονός που υποδεικνύει τη δύσκολη αποστολή που θα έχει στο εφετινό πρωτάθλημα όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Τον «γόρδιο δεσμό» για τον Παναθηναϊκό, τον έλυσε ο Ατζαγκούν τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Σε μία από τις ελάχιστες οργανωμένες επιθέσεις των «πρασίνων» στο α` μέρος, ο Πράνιτς πάσαρε στον Ατζαγκούν και εκείνος με κοντρόλ και σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, κατάφερε να «νικήσει» τον Ταΐρη δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του (1-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος, όμως η μπάλα από την προβολή του Καρέλη στην κίνηση πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Πράνιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ταΐρης. Στο 81` νέα ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό, όμως το κοντινό σουτ του Δώνη πέρασε άουτ.

Να σημειωθεί ότι σε διάστημα δύο λεπτών, ο Αργυρίου δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες από τον Αμπάρκιολη με αποτέλεσμα από το 84` έως και τη λήξη του αγώνα η Νίκη Βόλου να αγωνίζεται με 10 παίκτες. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αριθμητική υπεροχή όμως στο 85` ο Ντίνας, στο 86` οι Κλωναρίδης-Πέτριτς και στο 92` ο Πέτριτς «νικήθηκαν» τον Ταΐρη αλλά και την άμυνα των φιλοξενουμένων.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Αργυρίου (84`, δεύτερη κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σίλντενφελντ – Κοτσαρίδης, Κυζιρίδης, Λάουξ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μπούρμπος, Νάνο, Λαγός (52` Δώνης), Πράνιτς, Ατζαγκούν (80` Κλωναρίδης), Ζέκα, Ντίνας, Καρέλης (67` Πέτριτς).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Σβεν Βαντερμπρόεκ): Ταΐρης, Ίβενς, Τσουκάνης, Λάουξ, Κυζιρίδης (78` Ροτζέριο), Καρασαλίδης, Αργύρης, Κοτσαρίδης (56` Σταμπολζίεφ), Νικλητσιώτης (78` Σωτηράκος), Αργυρίου, Τζιώρας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024