H Μιάλμπι προηγήθηκε στην έδρα της Μάλμε και μετά… το πλήρωσε
Ενα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μάλμε, καθώς νίκησε εύκολα με 4-1 τη Μιάλμπι, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League ήταν σαφώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και δίκαια έφθασε στη νίκη.
Ενα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου έκανε η Μάλμε, καθώς νίκησε εύκολα με 4-1 τη Μιάλμπι, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σουηδίας.
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League ήταν σαφώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και δίκαια έφθασε στη νίκη.
Η Μιάλμπι προηγήθηκε στο 39ο λεπτό με τον Μπλόκβιστ και στη συνέχεια η Μάλμε κυριάρχησε και έφθασε στη νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμίλ Φόρσμπεργκ, που πέτυχε χατ τρικ (45′, 69′, 90′), ενώ το δεύτερο τέρμα σημείωσε ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ (64′).
Η Μάλμε παραμένει στην κορυφή με 56 βαθμούς, 11 περισσότερους από τη δεύτερη Ελφσμποργκ, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη μετά το τέλος της σεζόν, καθώς δεν αποδέχεται έναν μειωμένο αγωνιστικό ρόλο στους «μπλαουγκράνα».
Έσωσε την παρτίδα στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός και παρέμεινε στην 5η θέση, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Αρη και έχει διαφορά τριών βαθμών. Ο ΟΦΗ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 44’