Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Iveco Vision Concept: Το van του μέλλοντος

Iveco Vision Concept: Το van του μέλλοντος

Η Iveco αποκαλύπτει στη γερμανική έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων, ένα υβριδικό van με έξυπνο σύστημα φόρτωσης, προπομπό του μέλλοντος του είδους.


Ένα φουτουριστικό υβριδικό van αποκάλυψε η Iveco στην έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων του Ανόβερο, το οποίο και αποτελεί την οπτική της για το μέλλον του είδους.

Το Iveco Vision σχεδιάστηκε με γνώμονα να αποτελέσει ένα φιλικό προς το περιβάλλον van για επαγγελματική χρήση και ξεχωρίζει από το τη φουτουριστική σχεδίαση του αμαξώματός του με τα προστατευτικά πλαστικά αλλά και λεπτομέρειες όπως τα LED φωτιστικά σώματα αλλά και τις χαρακτηριστικές πρώτες κολώνες.

Την εικόνα του συμπληρώνουν μια διαπερατή από το φως ηλεκτροχρωματική οροφή και μια συρόμενη πλευρική πόρτα με πτυσσόμενο σκαλοπάτι για πιο εύκολη πρόσβαση.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί μια μίνιμαλ αισθητική ενώ το στίγμα δίνουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και ένα τιμόνι εμπνευσμένο από τα αεροσκάφη. Στον εξοπλισμό του συγκαταλέγεται κάμερα οπισθοπορείας η οποία προβάλει τις εικόνες σε μια πανοραμική οθόνη τοποθετημένη στο παρμπρίζ.

Στα στοιχεία του εξοπλισμού με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την κατηγορία, συγκαταλέγεται και ένα έξυπνο σύστημα φόρτωσης το οποίο με τη συνδρομή αισθητήρων υποδεικνύει στον οδηγό την καταλληλότερη θέση για ένα αντικείμενο βάσει του όγκου του και, στη συνέχεια, το σταθεροποιεί στην ενδεδειγμένη θέση χάρη σε μια σειρά από ιμάντες.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Iveco το Vision διαθέτει υβριδικό σύνολοτο οποίο θα του επιτρέπει την κίνηση με αποκλειστική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας εντός των τειχών της πόλης. Για τις μεγαλύτερες διαδρομές επεμβαίνει ο συμβατικός κινητήρας και το Vision περνά σε υβριδική λειτουργία. Σύμφωνα με την Iveco η υβριδική λειτουργία περιορίζει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κατά 25%.

auto.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024