Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τις 3.000 αγγίζει ο αριθμός των νεκρών από τον ιό Έμπολα

Τις 3.000 αγγίζει ο αριθμός των νεκρών από τον ιό Έμπολα

Σε δυσθεώρητο ύψος φτάνει ο αριθμός των νεκρών από τον ιό Έμπολα στην Αφρική: Σε πέντε χώρες, οι νεκροί από την επιδημία έχουν φτάσει τους 2.917. Διπλάσιος είναι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι η κατάσταση παρουσιάζει σταθεροποίηση Γουινέα, αλλά η ανοδική τάση των κρουσμάτων συνεχίζεται στη Λιβερία και στη Σιέρα Λεόνε -στην τελευταία, άλλες τρεις περιφέρειες τέθηκαν σε καραντίνα.

Σε δυσθεώρητο ύψος φτάνει ο αριθμός των νεκρών από τον ιό Έμπολα στην Αφρική: Σε πέντε χώρες, οι νεκροί από την επιδημία έχουν φτάσει τους 2.917. Διπλάσιος είναι ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι η κατάσταση παρουσιάζει σταθεροποίηση Γουινέα, αλλά η ανοδική τάση των κρουσμάτων συνεχίζεται στη Λιβερία και στη Σιέρα Λεόνε -στην τελευταία, άλλες τρεις περιφέρειες τέθηκαν σε καραντίνα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε την Πέμπτη τα επικαιροποιημένα στοιχεία του για την επιδημία την Πέμπτη. Στις πέντε αφρικανικές χώρες που πλήττονται, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 2.917 από το ξέσπασμα της επιδημίας και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τα 6.263.

Ο Οργανισμός απηύθυνε επίσης έκκληση για περισσότερες κλίνες, λέγοντας πως η Λιβερία χρειάζεται προσφορές για άλλες 1.550 κλίνες.

Παράλληλα, οι αρχές της Σιέρα Λεόνε ανακοίνωσαν ότι θέτουν σε καραντίνα επ’ αόριστον άλλες τρεις περιφέρειές της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προεδρικού γραφείου, με τις περιφέρειες Πορτ Λόκο, Μπομπάλι και Μογιάμπα γίνονται πέντε οι περιφέρειες στις οποίες ισχύει το μέτρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024