Εγχειρίστηκε ο Γιορντάνοφ, φιλική ήττα για τον Ολυμπιακό
Σε επιτυχημένη επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Πέμπτης και θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες. Ο διεθνής βολεϊμπολίστας δεν παρέλειψε με δήλωσή του να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό για τη στήριξη που του παρέχει. Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν «φιλική» ήττα με 3-0 (27-29, 36-38, 17-25) από την Κηφισιά στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.
Σε επιτυχημένη επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Πέμπτης και θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες. Ο διεθνής βολεϊμπολίστας δεν παρέλειψε με δήλωσή του να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό για τη στήριξη που του παρέχει.
«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Ολυμπιακού που κάλυψε τα έξοδα της επέμβασής μου και θα καλύψει και την αποθεραπεία μου. Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου και θα είμαι για πάντα μέλος αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου για την ηθική συμπαράσταση. Θα επιστρέψω πιο δυνατός» ήταν η δήλωση του Γιορντάνοφ.
Φιλική ήττα από Κηφισιά
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός γνώρισε «φιλική» ήττα με 3-0 (27-29, 36-38, 17-25) από την Κηφισιά στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη. Οι ««ερυθρόλευκοι», που ενισχύθηκαν με τους Κώστα Χριστοφιδέλη (πρώτος φετινός αγώνας) και Αντρέι Ντιάσκοφ αλλά δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Μενέλαο Κοκκινάκη (ενοχλήσεις στον ώμο), στρέφουν πια την προσοχή τους στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της Κωνσταντινούπολης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Προύσαλης, Τζελάτης 13 (13/27 επ.), Χριστοφιδέλης 5 (3/9 επ., 2 μπλοκ), Ντιάτσκοφ 19 (1 άσος, 17/26 επ., 1 μπλοκ), Γιούρισιτς 13 (11/16 επ., 2 μπλοκ), Πελεκούδας 3 (3/6 επ.), Στεφάνου (λ. 58% υπ. – 50% άρ.), Σωτηρίου 5 (1 άσος, 4/5 επ.), Μαρούλης, Τακουρίδης.
Α.Ο. ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Νικολάκης 1π. (1 άσος), Γιοβάνοβιτς 22 (19/39 επ., 3 μπλοκ), Κόβαλτσουκ 11 (3 άσοι, 8/13 επ.), Φερρέρα 14 (2 άσοι, 11/25 επ., 1 μπλοκ), Σουλτανόπουλος 10 (9/11 επ., 1 μπλοκ), Παπαγγελόπουλος 6 (5/6 επ., 1 μπλοκ), Ταμπουρατζής (λ. 67% υπ. – 76% άρ.), Χατζηπροδρόμου 3 (1 άσος, 1/4 επ., 1 μπλοκ), Κόντος 1 (1 άσος), Σούρδι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Το ραντεβού των μεγάλων χαμένων (Γαλλία-Αγγλία)
- Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Χατζηδιάκο (vid)
- Βενγκέρ: «Παρακολουθώ τον Τζόλη εδώ και καιρό – Είναι ατρόμητος και δεν κρύβεται ποτέ στο παιχνίδι»
- Ο Γιαμπουσέλε από το «T-Center»: «Διαφορετικά χρώματα, ίδια νοοτροπία» (pic)
- «Προφορική συμφωνία της Μπεσίκτας με τον Σαλάχ»
- Η Ντουμπάι, ο Ολυμπιακός και το «παζλ» με τον Γουόκαπ
- Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» του Gstaad Open (vid)
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του! (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442