Με πολλές αλλαγές στην Πάτρα ο Ολυμπιακός
Με πολλές αλλαγές θα παραταχτεί ο Ολυμπιακός στην Πάτρα την Τρίτη (19:00) στο πλαίσιο του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, καθώς ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες. Διαβάστε την αποστολή των Ερυθρολεύκων.
Με πολλές αλλαγές θα παραταχτεί ο Ολυμπιακός στην Πάτρα την Τρίτη (19:00) στο πλαίσιο του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, καθώς ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες.
Οι Ματιέ Ντοσεβί και Λεάντρο Σαλίνο συνεχίζουν την θεραπεία, λόγω των τραυματισμών τους, ενώ οι Γιάννης Μανιάτης και Αρτούρ Μαζουάκου ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Η αποστολή των Ερυθρολεύκων θα αναχωρήσει για την Πάτρα την Τρίτη το πρωί, ενώ στις 10:00 έχει προγραμματιστεί προπόνηση στου Ρέντη για όσους παίκτες έμειναν εκτός αποστολής.
Η αποστολή των Ερυθρολεύκων: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Γιαννούλης, Εντινγκά, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βέργος, Βούρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εσπανιόλ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Νίκησαν οι Μαδριλένοι… αναβολή στέψης για τη «Μπάρτσα»
- Ίντερ – Πάρμα 2-0: Πρωταθλητές Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία τους οι «Νερατζούρι»
- Νίκολιτς: «Πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι το τέλος»
- Μπενίτεθ: «Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα»
- Παπάγου – Βίκος Ιωαννίνων 72-87: Πήρε τον τελικό και ανέβηκε στην GBL!
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι-οφ και τα πλέι-άουτ της Super League (vids)
- Ελλάδα – Αυστραλία 10-13: Ηττήθηκε ξανά η Εθνική και θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στη Β’ φάση
- Η βαθμολογία της Super League: Στο +6 η ΑΕΚ, στο Conference ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 04.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-melquizedeque-32598114-315x220.jpg)

















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442