Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2 εκτός του ότι έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη ανέδειξε και τους «ερυθρόλευκους» ως την κορυφαία ομάδα της πρώτης εβδομάδας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σύμφωνα με την UEFA.
Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-2 εκτός του ότι έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη ανέδειξε και τους «ερυθρόλευκους» ως την κορυφαία ομάδα της πρώτης εβδομάδας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σύμφωνα με την UEFA.
Όμως οι διακρίσεις δεν σταματάνε εκεί καθώς ο Τσόρι Ντομίνγκες επιλέχθηκε στην καλύτερη 11αδα της πρεμιέρας του Champions League. Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων», που είχε συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ των Πειραιωτών, επιλέχθηκε για την θέση του δεύτερου επιθετικού.
Οι υπόλοιποι δέκα παίκτες είναι οι εξής: Ντέιβι Ρόεφ (Αντερλεχτ), Ζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν Μονάχου), Χεράρδ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Αλμπέρτο Μορένο (Λίβερπουλ), Καρλάο (ΑΠΟΕΛ), Κέβιν Γκροσκρόιτς (Ντόρτμουντ), Γιατσίν Μπραχίμι (Πόρτο), Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης) και Ζερβίνιο (Ρόμα), Τέβες (Γιουβέντους).
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.