Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Σύσκεψη στο υπουργείο Ανάπτυξης για την τιμή του γάλακτος
Σύσκεψη για τη μείωση της τιμής του γάλακτος πραγματοποιείται το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη, στο υπουργείο Ανάπτυξης. Στη σύσκεψη, που συγκαλεί ο υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ και της γαλακτοβιομηχανίας και σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του υπουργείου είναι με μια «συμφωνία κυρίων» να επιτευχθεί μείωση κατά 5% στην τιμή του φρέσκου γάλακτος.
Σύσκεψη για τη μείωση της τιμής του γάλακτος πραγματοποιείται το μεσημέρι σήμερα, Τετάρτη, στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Στη σύσκεψη, που συγκαλεί ο υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ και της γαλακτοβιομηχανίας και σύμφωνα με πληροφορίες στόχος του υπουργείου είναι με μια «συμφωνία κυρίων» να επιτευχθεί μείωση κατά 5% στην τιμή του φρέσκου γάλακτος.
Εκπρόσωποι της γαλακτοβιομηχανίας αναφέρουν ότι δεν μειώθηκε το κόστος των επιστροφών όπως υπολογιζόταν με την εφαρμογή της πρόσφατης νέας νομοθεσίας με την οποία επιμηκύνθηκε ο χρόνος παραμονής του φρέσκου γάλακτος στα ράφια.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!