Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε την Πέμπτη ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Αφελάι, ο Μανιάτης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, μαζί του και οι Μπουχαλάκης και Ντοσεβί. Όλα αυτά συνέβησαν στην προπόνηση της Πέμπτης όπου ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ το Σάββατο.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε την Πέμπτη ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Αφελάι, ο Μανιάτης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, μαζί του και οι Μπουχαλάκης και Ντοσεβί.
Όλα αυτά συνέβησαν στην προπόνηση της Πέμπτης όπου ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον ΟΦΗ το Σάββατο.
Ο Δημήτρης Σιόβας πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, όπως και ο Ιμπραίμ Αφελάι που επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ οι Γιάννης Μανιάτης, Ματιέ Ντοσεβί και Ανδρέας Μπουχαλάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας για διαφορετικό λόγο ο καθένας.
Όσον αφορά τον Μανιάτη, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Τέλος, με την πρώτη ομάδα προπονήθηκε ο νεαρός παίκτης της Κ17 Δημήτρης Νικολάου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη και την προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον χρειάζεται έναν βαθμό για να κατακτήσει τη La Liga.
Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 21η φορά στην ιστορία της στέφθηκε η Ίντερ, μετά τη νίκη τους με 2-0 επί της Πάρμα. Στο +12 από τη δεύτερη Νάπολι, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Serie A.