Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στις ΗΠΑ: Πατέρας ομολόγησε ότι σκότωσε τα πέντε παιδιά του

Σοκ στις ΗΠΑ: Πατέρας ομολόγησε ότι σκότωσε τα πέντε παιδιά του

Φρικτό έγκλημα με θύματα πέντε ανήλικα παιδιά συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Δράστης της δολοφονίας είναι ο 32χρονος πατέρας τους, ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του. Η πρώην σύζυγός του είχε ειδοποιήσει τις αρχές της Νότιας Καρολίνας για την εξαφάνιση των παιδιών από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Η αστυνομία, μετά τις υποδείξεις του δράστη, βρήκε τις σορούς των παιδιών πεταμένες μέσα σε σακούλες σκουπιδιών κοντά σε αυτοκινητόδρομο στην Αλαμπάμα.

Φρικτό έγκλημα με θύματα πέντε ανήλικα παιδιά συγκλονίζει τις ΗΠΑ. Δράστης της δολοφονίας είναι ο 32χρονος πατέρας τους, ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 32χρονος Τίμοθι Ρέι Τζόουνς συνελήφθη το περασμένο Σάββατο, ενώ οδηγούσε μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα πέντε παιδιά του, ηλικίας από ενός έως οκτώ ετών.

Η πρώην σύζυγός του είχε ειδοποιήσει τις αρχές της Νότιας Καρολίνας για την εξαφάνιση των παιδιών από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία, μετά τις υποδείξεις του δράστη, βρήκε τις σορούς των πέντε παιδιών πεταμένες μέσα σε σακούλες σκουπιδιών κοντά σε αυτοκινητόδρομο στην Αλαμπάμα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό με ποιον τρόπο δολοφόνησε τα πέντε παιδιά του ο 32χρονος. Την Πέμπτη θα γίνουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις στις πέντε σορούς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024