Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε Γαλλία, Κροατία, Λετονία και Γερμανία το Eurobasket 2015

Σε Γαλλία, Κροατία, Λετονία και Γερμανία το Eurobasket 2015

Οι Γαλλία (Μονπελιέ), Κροατία (Ζάγκρεμπ), Λετονία (Ρίγα) και Γερμανία (Βερολίνο) θα συνδιοργανώσουν το Eurobasket του 2015, όπως ανακοίνωσε η FIBA Europe σε συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη, στο περιθώριο του Μουντομπάσκετ που διεξάγεται στην Ισπανία. Κάθε πόλη θα φιλοξενήσει από έναν όμιλο, ενώ η τελική φάση της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Λιλ, στο... ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης το οποίο θα μετατραπεί σε μπασκετικό 25.000 θέσεων!

Οι Γαλλία, Κροατία, Λετονία και Γερμανία θα συνδιοργανώσουν το Eurobasket του 2015, όπως ανακοίνωσε η FIBA Europe σε συνέντευξη Τύπου στη Μαδρίτη, στο περιθώριο του Μουντομπάσκετ που διεξάγεται στην Ισπανία.

Κάθε χώρα θα φιλοξενήσει από έναν όμιλο, ενώ η τελική φάση της διοργάνωσης θα φιλοξενηθεί στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Λιλ, στο… ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης το οποίο θα μετατραπεί σε μπασκετικό 25.000 θέσεων!

Υπενθυμίζεται ότι το Eurobasket 2015 είχε αρχικά οριστεί να διεξαχθεί στην Ουκρανία, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να γίνει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Στην Κροατία ο όμιλος θα φιλοξενηθεί στο Ζάγκρεμπ, στη Λετονία στη Ρίγα και στη Γερμανία στο Βερολίνο.

Στη Γαλλία, τα ματς του ομίλου θα γίνουν στο Μονπελιέ, ενώ η τελική φάση του τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο Λιλ και συγκεκριμένα στο κλειστό ποδοσφαιρικό γήπεδο της πόλης, το οποίο θα μετατραπεί σε γήπεδο 25.000 θέσεων.

Ο πρόεδρος της FIBA Europe Τουργκάι Ντεμιρέλ τόνισε ότι η Ουκρανία θα διοργανώσει το Eurobasket του 2017, άφησε ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024