Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Φωτεινή: Τι έγινε το κορίτσι που έσβησε τη Φλόγα στους Ολυμπιακούς του 2004
Πριν από δέκα χρόνια έσβησε την ολυμπιακή φλόγα μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, μπροστά σε εκατομμύρια θεατές. Σήμερα στα 20 της χρόνια η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι που μεγάλωσε στα Παιδικά Χωριά SOS και συμμετείχε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.
Πριν από δέκα χρόνια έσβησε την ολυμπιακή φλόγα μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, μπροστά σε εκατομμύρια θεατές.
Σήμερα στα 20 της χρόνια η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, το κορίτσι που μεγάλωσε στα Παιδικά Χωριά SOS και συμμετείχε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.
Είναι δευτεροετής φοιτήτρια στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μιλά άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά και ασχολείται με τον αθλητισμό.
«Ασχολείται με πολλά πράγματα και επιθυμία της είναι μέσα από τις γνώσεις και τις εμπειρίες της να μπορέσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Η Φωτεινή συνεχίζει να φωτίζει τις ζωές πολλών παιδιών» γράφουν στην ιστοσελίδα τους τα Παιδικά Χωριά SOS.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59