Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟΚ έκανε τα τελευταία... μπάνια στα Χανιά με «τεσσάρα»

Ο ΠΑΟΚ έκανε τα τελευταία… μπάνια στα Χανιά με «τεσσάρα»

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Πλατανιά και νίκησε μέσα στα Χανιά τον τοπικό Πλατανιά με 4-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν με τα γκολ των Αθανασιάδη (39'), Σαλπιγγίδη (52'), Μακ (82') και Σκόνδρα (89'). Η ομάδα της Κρήτης στα τελευταία δέκα λεπτά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τέτε.

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Πλατανιά και νίκησε μέσα στα Χανιά τον τοπικό Πλατανιά με 4-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και πέτυχε την πρώτη της νίκη στη σεζόν με τα γκολ των Αθανασιάδη (39′), Σαλπιγγίδη (52′), Μακ (82′) και Σκόνδρα (89′). Η ομάδα της Κρήτης στα τελευταία δέκα λεπτά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τέτε.

Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πολύ γρήγορα άρχισε να πιέζει την άμυνα της κρητικής ομάδας. Στο 18′ δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή, όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή, ο Κάτσε έπιασε ένα συρτό σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Περιστερίδη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, μετά από σέντρα του Ρατς από αριστερά και πρώτη κεφαλιά του Αθανασιάδη, ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία χάνοντας φοβερή ευκαιρία.

Η πίεση του ΠΑΟΚ καρποφόρησε στο 39ο λεπτό, όταν και άνοιξε το σκορ. Τότε μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Αθανασιάδης πετάχθηκε στην καρδιά της άμυνας και με όμορφη κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Περιστερίδη.

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς προσπάθησε ν’ αντιδράσει, πίεσε, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πανηγύρισε και πάλι. Συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό ο Τζανδάρης πάσαρε κάθετα στον Σκόνδρα, εκείνος μπήκε ωραία από δεξιά και γύρισε την μπάλα στον Σαλπιγγίδη, που πλάσαρε από κοντά στα δίχτυα (2-0).

Στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΟΚ κατέβασε ταχύτητα και έδωσε χώρο στον Πλατανιά, αλλά η κρητική ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Γλύκου. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά ήταν φλύαρος και δεν μπόρεσε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τους αμυντικούς του «δικέφαλου».

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 80ο λεπτό όταν ο Πλατανιάς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τέτε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ έγραψε το 3-0 με κοντινό σουτ του Μακ, μετά από σουτ στο δοκάρι του Σαλπιγγίδη. Ο Πλατανιάς έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο 86′ όταν το σουτ του Τόρες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου και ο ΠΑΟΚ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 89′ με πλασέ του Σκόνδρα.

Ο διαιτητής, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μαχαμάτ – Κάτσε, Μακ, Τζιόλη.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χριστόπουλος):
Περιστερίδης, Μπανανά, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (77′ Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (62′ Τέτε), Ναζλίδης (58′ Τόρες).

ΠΑΟΚ (Αναστασιάδης):
Γλύκος, Ρατς (82′ Ποζατζίδης), Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Μαντούρο (27′ Τζανδάρης), Κάτσε, Τζιόλης (76′ Κατσικάς), Σαλπιγγίδης, Μακ, Αθανασιάδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024