Νέα απώλεια για την εθνική Γαλλίας πριν την πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ
Μία ακόμα αλλαγή στο ρόστερ της εθνικής αναγκάστηκε να κάνει ο Βενσάν Κολέ, καθώς μετά τον Νάντο Ντε Κολό οι «μπλε» είδαν και τον «ψηλό» τους, Ίαν Μαϊνμί, να τραυματίζεται και να μην μπορεί να παίξει στο Μουντομπάσκετ.
Μία ακόμα αλλαγή στο ρόστερ της εθνικής αναγκάστηκε να κάνει ο Βενσάν Κολέ, καθώς μετά τον Νάντο Ντε Κολό οι «μπλε» είδαν και τον «ψηλό» τους, Ίαν Μαϊνμί, να τραυματίζεται και να μην μπορεί να παίξει στο Μουντομπάσκετ.
Έτσι, οι κάτοχοι του ευρωπαϊκού τίτλου τον αντικαθιστούν με τον Κιμ Τιλιέ, ο οποίος παίρνει τη θέση του «πενταριού» των Ιντιάνα Πέισερς.
Πρόκειται για 26χρονο σέντερ, ο οποίος παίζει στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο της καινούριας Ευρωλίγκας, Λαμποράλ Κούτσα.
Μετά από τους Σεραφέν, Νοά, Αζινκά και Μαξίμ, ο Μαϊνμί είναι ο τρίτος παίκτης του ΝΒΑ που μένει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη Γαλλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
- Η Μοντερέι του Αλμέιδα δίνει 8 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Πινέδα
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442