Ποινική δίωξη σε βάρος του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη
Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση του πολυτελούς αυτοκινήτου του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η υπόθεση αφορά δήλωση του λογιστή του τραγουδιστή περί κλοπής των πινακίδων του αυτοκινήτου. Ωστόσο, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι αυτή ήταν ψευδής και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τόσο του λογιστή όσο και του ίδιου του καλλιτέχνη.
Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση του πολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Ferrari του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Η υπόθεση αφορά δήλωση του λογιστή του τραγουδιστή περί κλοπής των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου.
Ωστόσο, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι αυτή ήταν ψευδής και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τόσο του λογιστή όσο και του ίδιου του καλλιτέχνη.
Η δήλωση κλοπής έγινε την Τρίτη και, σύμφωνα με αυτή, «στις 24- 25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, εκλάπησαν οι πινακίδες του».
Η αστυνομία όμως, προχώρησε σε έρευνα από την οποία φέρεται να προέκυψε πως, από το 2009, το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου.
Μετά από αυτό, ο τραγουδιστής και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που απήγγειλε κατηγορία για ψευδή αναφορά στις Αρχές. Διατάχθηκε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, ενώ και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442