Νέος Γενικός Διευθυντής στη Seat Τεχνοκάρ ο κ. Γιάννης Ιακωβίδης
Στο δυναμικό του ομίλου Θ. Βασιλάκη εντάχθηκε το έμπειρο διοικητικό στέλεχος του κλάδου, αναλαμβάνοντας την γενική διεύθυνση της εισαγωγικής εταιρείας της Seat.
Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις μεγάλων εταιρειών αυτοκινήτου, ο κ. Γιάννης Ιακωβίδης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στη Seat Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ, επίσημου εισαγωγέα των αυτοκινήτων Seat στην Ελλάδα και μέλους του Ομίλου Επιχειρήσεων Θ. Βασιλάκη.
Με σπουδές Οικονομικών και τριετή θητεία στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων, ο κ. Ιακωβίδης κατείχε το τελευταίο χρονικό διάστημα την θέση του Γενικού Διευθυντή στην ΤEOREN MOTORS, την εισαγωγική εταιρεία των Renault και Dacia στη χώρα μας.
Μιλώντας για τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Ιακωβίδης επεσήμανε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και πρόκληση για μένα να εργασθώ σε μία τόσο σημαντική εταιρεία όπως η Seat. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Γιώργο Βασιλάκη για τη θέση που μου εμπιστεύθηκε και πιστεύω ότι σύντομα, με τη συνεργασία όλων των συναδέλφων μου και των αντιπροσώπων της εταιρείας μας, θα φθάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Seat Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ, κ. Γιώργος Βασιλάκης, με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Ιακωβίδη στη θέση του Γενικού Διευθυντή δήλωσε: «Σε μια δύσκολη περίοδο για την αγορά αυτοκινήτου, επενδύουμε σε ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία στον κλάδο μας, με σκοπό όχι μόνο τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της εταιρείας μας, αλλά και την αξιοποίηση όλων των μελλοντικών ευκαιριών ανάπτυξης. Καλωσορίζω τον κ. Ιακωβίδη στην εταιρεία μας και είμαι σίγουρος ότι με τον πλούτο της εμπειρίας και τις γνώσεις του, θα συμβάλλει στην υλοποίηση των στρατηγικών μας επιδιώξεων».
auto.in.gr
- Ευρώπη: Πόλεμος για τα… κλιματιστικά στην καρδιά του καύσωνα
- Ανελκυστήρες: Αναστολή προστίμων για τους ξεχασιάρηδες
- Σοφία Κόπολα: Με ένα ντοκιμαντέρ εκπληρώνει την τελευταία επιθυμία της μητέρας της
- Wall Street Journal: Πως ο Τραμπ αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκεχειρία με το Ιράν
- Δημοσκόπηση: «Πατάει γκάζι» η ΕΛΑΣ και μειώνει την απόσταση από τη ΝΔ – Οι πρόωρες εκλογές «κερδίζουν»
- Ενοίκια: Άλμα 3% των τιμών στην Ευρώπη σε ένα χρόνο – Στην πρώτη πεντάδα της ΕΕ η Ελλάδα
- Γεννάνε για να κατασκοπεύουν; Τραμπ, Κίνα και «τουρισμός γεννήσεων» στις ΗΠΑ
- Γαλλία: Έτοιμη να τα παίξει όλα για όλα η Μαρίν Λεπέν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442