Ο Κλεμάν Σαντόν είναι όπως φαίνεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ως πιθανός αντικαταστάτης του Ανδρέα Σάμαρη που πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα. Ο Σαντόμ είναι 26 χρονών και ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία την περσινή σεζόν τον έδωσε δανεικό στην Τουλούζ, ενώ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας. Για βελτιωμένη πρόταση της Άρσεναλ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, κάνουν λόγο τα αγγλικά Μέσα. Υποστηρίζουν επίσης ότι το βράδυ της Παρασκευής υπήρξαν νέες επαφές με τον Ολυμπιακό.
Ο Κλεμάν Σαντόν είναι όπως φαίνεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ως πιθανός αντικαταστάτης του Ανδρέα Σάμαρη που πήρε μεταγραφή στην Μπενφίκα.
Ο Σαντόμ είναι 26 χρονών και ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία την περσινή σεζόν τον έδωσε δανεικό στην Τουλούζ, ενώ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας.
Ο Γάλλος γεννήθηκε στις 1η Σεπτεμβρίου του 1987 και προέρχεται από τις ακαδημίες της Παρί στην οποία αγωνίστηκε από το 2006 ως το 2013 μετρώντας 239 συμμετοχές και 9 γκολ στην πρώτη ομάδα.
Πέρυσι όμως λόγω της υπερπληθώρας παικτών στη θέση του (Βεράτι, Ματουιντί, Σισοκό, Μότα, Μποντμέρ) δόθηκε δανεικός στην Τουλούζ, χωρίς οψιόν αγοράς και έκανε 28 συμμετοχές σκοράροντας δύο φορές.
Ο Σαντόμ έχει φορέσει μία φορά τα χρώματα της Εθνικής του ομάδας, στις 12 Οκτωβρίου 2012 στην ήττα 1-0 της Γαλλίας από την Ιαπωνία.
Στο προσκήνιο παραμένει ακόμα ο Ντιόπ, με τον ίδιο να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και την Λεβάντε να θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του.
Νέα πρόταση της Άρσεναλ για Μανωλά λένε οι Άγγλοι
Για βελτιωμένη πρόταση της Άρσεναλ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, κάνουν λόγο τα αγγλικά Μέσα. Υποστηρίζουν επίσης ότι το βράδυ της Παρασκευής υπήρξαν νέες επαφές με τον Ολυμπιακό.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι «κανονιέρηδες» θα ανεβάσουν την προσφορά του στα 8 εκατ. λίρες (10 εκατ. ευρώ) παρότι οι «ερυθρόλευκοι» αρχικά ζήτησαν 15 εκατ. ευρώ.
Οι Λονδρέζοι φέρονται να εξετάζουν και την περίπτωση του Ματία Νάστασιτς ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, αποχωρεί από την ομάδα.
Τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ντουρμάζ αποκάλυψαν οι Σουηδοί
Ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ μαζί με τον μάνατζερ του Μάρτιν Νταλίν, μίλησαν στον σουηδικό Τύπο για την μεταγραφή του 25χρονου στους «ερυθρόλευκους».
«Είναι υπέροχο! Αυτή η εξέλιξη είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα με οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το οικονομικό σκέλος ήταν ικανοποιητικό για μένα, όπως και το γεγονός ότι θα παίξω στο Champions League», δήλωσε ο Ντουρμάζ στη σουηδική ιστοσελίδα «aftonbladet.se».
«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταλήξαμε σε συμφωνία και ο Ολυμπιακός κάλυψε τις απαιτήσεις μας. Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για τον Τζίμι και από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, αλλά προτίμησε την ευκαιρία να παίξει στο Champions League. H συμφωνία αυτή πιστεύω θα ευνοήσει και την Εθνική Σουηδίας», είπε με τη σειρά του ο μάνατζερ του Ντουρμάζ, Μάρτιν Νταλίν.
Ενώ στην συνέχεια ερωτήθηκε για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον πελάτη του, λέγοντας: «Υπήρξε ενδιαφέρον από τη Γαλατασαράι για τον Ντουρμάζ, αλλά σταμάτησαν όλα όταν έφυγε ο Μαντσίνι από τη Γαλατά».
Οι Σουηδοί αποκάλυψαν επίσης ότι ο Ντουρμάζ υπέγραψε για τέσσερα χρόνια με τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν τις 900.000 χιλιάδες ευρώ.
Ενώ η Γκεντσλερμπιρλιγκί έβαλε στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ με την Μάλμε να παίρνει το 10% των χρημάτων λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που είχε βάλει όταν ο Σουηδός μετακόμισε στην τουρκική ομάδα το 2012.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
«Αγκαλιά» με την παραμονή της στην Premier League είναι η Λιντς μετά το 3-1 επί της ήδη υποβιβασμένης Μπέρνλι, χάρη στην οποία έφτασε στο +9 από την 18η Τότεναμ που παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη.
Αν και χωρίς τον τραυματία Ταβάρες στη διάθεσή της, η Ρεάλ επικράτησε και στο 2ο παιχνίδι στην Ισπανία της Χάποελ Τελ Αβίβ (102-75) κι έκανε το 2-0 στη σειρά των πλέι οφ. Σούπερ Γκαρούμπα και Καμπάτσο
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ιγκόρ Τιάγκο μπορεί να επέκτεινε τον Φεβρουάριο το συμβόλαιό του όμως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν και κοστολογείται 80 εκατ. ευρώ
Νικηφόρα πρεμιέρα για την η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα προκριματικά του World Cup που διεξάγονται στο Ρότερνταμ καθώς νίκησε σχετικά εύκολα την Ιταλία με 15-11. Από 3 γκολ Πλευρίτου και Σάντα.