Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Honda Civic Type R 2015: Ο τρόπος των σαμουράι

Honda Civic Type R 2015: Ο τρόπος των σαμουράι

Η κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού μοντέλου επιστρέφει φιλοξενώντας κάτω από το καπό του που θα αποδίδει τουλάχιστον, 280 υπερτροφοδοτούμενους ίππους.

Το Honda Civic Type R προσφέρει άλλη μια σειρά εικόνων του στο φωτογραφικό φακό καθώς ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για την άφιξή του η οποία και έχει προγραμματιστεί για το 2015.

Αυτή τη φορά το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε στην νότια Ευρώπη δεν διαθέτει την ευμέγεθη αεροτομή του concept car που παρουσιάστηκε στην έκθεση του Πεκίνου και την οποία διέθεταν άλλα δοκιμαστικά πρωτότυπα του πανίσχυρου αυτού είδους.

Όπως και να έχει σε σχέση με την αεροτομή, κατά τα άλλα το Type R φαίνεται να ακολουθεί πιστά τη σχεδιαστική συνταγή του concept διαθέτοντας το ίδιο επιθετικό bodykit, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και κατώτερα πλευρικά τμήματα, διογκωμένους μπροστινούς θόλους και χρυσές ζάντες, ενώ την εικόνα συμπληρώνει ο αεροδυναμικός διαχύτης και η τετραπλή εξάτμιση στο πίσω τμήμα.

Όπως είναι ήδη γνωστό η ισχύς του κορυφαίου Honda Civic θα προέλθει από τετρακύλινδρο και υπερτροφοδοτούμενο, αυτή τη φορά, κινητήρα με χωρητικότητα 2,0 λίτρων. Η ισχύς αναμένεται να φτάσει τους 280 ίππους, “τουλάχιστον” όπως χαρακτηριστικά έχει ανακοινώσει η Honda, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 320 ίππους ενώ η ροπή αναμένεται να είναι παραπάνω από διπλάσια σε σχέση με την προηγούμενη ατμοσφαιρική εκδοχή του.

AUTOMEDIA

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024