Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί μπουγελώθηκε ο Μπιλ Γκέιτς;

Γιατί μπουγελώθηκε ο Μπιλ Γκέιτς;

Την πρόκληση του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, του ιδιοκτήτη του Facebook, που κάλεσε πλούσιους και μη να μπουγελωθούν για καλό σκοπό, για να βοηθήσουντο ίδρυμα για την αντιμετώπιση της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης, αποδέχτηκε ο μεγιστάνας ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. Ολα ξεκίνησαν από τον Ζάκερμπεργκ, που αναπτύσσει ιδιαίτερα φιλανθρωπική δράση. Ετσι ο δημιουργός του Facebook πρώτα μπουγελώθηκε […]

Την πρόκληση του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, του ιδιοκτήτη του Facebook, που κάλεσε πλούσιους και μη να μπουγελωθούν για καλό σκοπό, για να βοηθήσουντο ίδρυμα για την αντιμετώπιση της Αμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης, αποδέχτηκε ο μεγιστάνας ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.

Ολα ξεκίνησαν από τον Ζάκερμπεργκ, που αναπτύσσει ιδιαίτερα φιλανθρωπική δράση. Ετσι ο δημιουργός του Facebook πρώτα μπουγελώθηκε και έπειτα κάλεσε τον κόσμο – πλούσιους και μη – να κάνουν το ίδιο ή να δωρίσουν 100 δολάρια στο ίδρυμα για την αντιμετώπιση τηςΑμυοτροφικής Πλάγιας Σκλήρυνσης, ή καλύτερα να κάνουν και τα δύο για να διαδώσουν το μήνυμα. H πρόκληση έπρεπε να γίνει αποδεκτή εντός 24 ωρών.

Ο 30χρονος Ζάκερμπεργκ κάλεσε δε συγκεκριμένα τον Μπιλ Γκέιτς να συμμετάσχει στην εκστρατεία μέσα στην επόμενη ημέρα. Και ο ιδρυτής της Microsoft όχι μόνο αποδέχτηκε την πρόσκληση αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: σχεδίασε και έφτιαξε μια κατασκευή για εύκολο μπουγέλωμα και προτού μπουγελωθεί κάλεσε άλλους τρεις ανθρώπους, τον Ελον Μασκ της εταιρείας SpaceX τον επιμελητή των συνεδρίων TED Κρις Σάντερσον και τον οικοδεσπότη του American Idol Ράιαν Σίκρεστ να συμμετάσχουν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024