Στην Στόουκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μόουζες
Στη Στόουκ Σίτι θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Βίκτορ Μόουζες, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την Τσέλσι. Ο 23χρονος Νιγηριανός δεν κατάφερε ούτε φέτος να βρει θέση στο ρόστερ των «μπλε», οι οποίοι πέρυσι τον είχαν δώσει στη Λίβερπουλ, αλλά φέτος προτίμησαν μία... λιγότερο ανταγωνιστική ομάδα της πρέμιερ λιγκ για να τον παραχωρήσουν.
Στη Στόουκ Σίτι θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Βίκτορ Μόουζες, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από την Τσέλσι.
Ο 23χρονος Νιγηριανός δεν κατάφερε ούτε φέτος να βρει θέση στο ρόστερ των «μπλε», οι οποίοι πέρυσι τον είχαν δώσει στη Λίβερπουλ, αλλά φέτος προτίμησαν μία… λιγότερο ανταγωνιστική ομάδα της πρέμιερ λιγκ για να τον παραχωρήσουν.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός αποτελεί το έκτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της Στόουκ, μετά τους Μπόγιαν, Μάμε Ντιούφ, Φιλ Μπάρντσλεϊ, Στιβ Σίντγουελ και Ντιονάνταν Τεϊσέιρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τα «καμπανάκια» του Ζάχοβιτς στον Ριέρα
- Το μυστικό κλειδί της υπόθεσης; Οι συνομοσιολόγοι του Έπσταϊν ξαναβλέπουν την ταινία Eyes Wide Shut
- Συμβούλιο Ενεργειακής Κυριαρχίας των ΗΠΑ: Εξαιρετικά υποστηρικτική η Ελλάδα στον Κάθετο Διάδρομο
- Αλόνσο: Δύσκολη εκκίνηση, όχι χαμένα όνειρα
- Βουδαπέστη: Πυρκαγιά σε προάστιο αφήνει πίσω της τουλάχιστον 3 νεκρούς και 22 τραυματίες
- ΕΜΣΤ: Έκθεση – αφιέρωμα στον πρωτοπόρο Έλληνα κεραμίστα Πάνο Βαλσαμάκη
