Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Μπενίτες
Στην Ελλάδα βρίσκεται, από τον Μεσημέρι του Σαββάτου ο Μπενίτες, με σκοπό να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο 22 χρονος επιθετικός είναι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην πρεμιέρα, αφού έχει κάνει κανονικά την προετοιμασία με την πρώην ομάδα του, την Γκουαρανί.
Στην Ελλάδα βρίσκεται, από τον Μεσημέρι του Σαββάτου ο Μπενίτες, με σκοπό να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.
Ο 22 χρονος επιθετικός είναι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην πρεμιέρα, αφού έχει κάνει κανονικά την προετοιμασία με την πρώην ομάδα του, την Γκουαρανί.
Έτσι λοιπόν ο Παραγουανός αναμένεται να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί το συντομότερο, από τους «ερυθρόλευκους».
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.