Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιάκωβος Αγγελίδης

Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιάκωβος Αγγελίδης

Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα και επίσημα ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή Γ.Σ. των μετόχων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που ολοκληρώθηκε σε μόλις δεκαπέντε λεπτά και με ομόφωνη συμφωνία στην πρόταση που κατέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης. Το νέο – πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελείται από τους Αγγελίδη, Βρύζα, Γκοντσάρεβα, Γεροντίδη και Παπαδόπουλο.

Πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα και επίσημα ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όπως αποφασίστηκε στη σημερινή Γ.Σ. των μετόχων της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ που ολοκληρώθηκε σε μόλις δεκαπέντε λεπτά.

Συγκεκριμένα ο Ζήσης Βρύζας ρώτησε αν συμφωνούν όλοι με την επιλογή του Ιβάν Σαββίδη και η απάντηση ήταν ομόφωνα θετική για τον νέο πρόεδρο του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος υπογράφει για τα επόμενα πέντε χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 150.000 ευρώ.

Το νέο – πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελείται από τους Αγγελίδη, Βρύζα, Γκοντσάρεβα, Γεροντίδη και Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά στις αρμοδιότητες τουο ίδιος Βρύζας απάντησε: «Ο ΠΑΟΚ από εκεί που ήταν για πολλά χρόνια και βρεθήκαμε άνθρωποι όπως εγώ να διοικούμε μια μεγάλη επιχείρηση, έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Θα καθοριστούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο οι ρόλοι του καθενός του ΔΣ».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024