«Ξεπαγώνει» η επιστροφή φόρων παρά τον ΕΝΦΙΑ
«Ξεπαγώνουν» οι επιστροφές φόρων που είχαν μπλοκάρει λόγω του ΕΝΦΙΑ, με απόφαση που υπέγραψε η γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου και η οποία ήδη δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.
«Ξεπαγώνουν» οι επιστροφές φόρων που είχαν μπλοκάρει λόγω του ΕΝΦΙΑ, με απόφαση που υπέγραψε η γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου και η οποία ήδη δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ.
Η απόφαση προβλέπει ότι οι οφειλές του ΕΝΦΙΑ δεν θα λαμβάνονται υπόψη μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, οπότε λήγει η προθεσμία για την καταβολή της α’ δόσης του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων.
Έτσι όσοι δεν έχουν άλλες οφειλές θα μπορούν να εισπράττουν τα χρήματά τους κανονικά.
«Χρηματικές απαιτήσεις οφειλετών έναντι του Δημοσίου εξαιρούνται από τον αυτεπάγγελτο συμψηφισμό με βεβαιωμένες μη ληξιπρόθεσμες οφειλές αυτών που έχουν προκύψει από την εκκαθάριση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (Ε.Ν.Φ.Ι.Α.) έτους 2014. Η ανωτέρω εξαίρεση παρέχεται μέχρι και την 30−9−2014.» αναφέρεται στην απόφαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: Αγνοούνται 2 ιστιοφόρα και το πλήρωμά τους που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια
- ΗΠΑ: Για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια ρώσοι κοινοβουλευτικοί συναντώνται με αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον
- Αυστραλία: Κυκλώνας προκαλεί διακοπή λειτουργίας σε δυο από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής ΥΦΑ στον κόσμο
- Βουλγαρία: Από τις λίγες χώρες παγκοσμίως με δημόσια κυρίαρχη τεχνητή νοημοσύνη δωρεάν για τους πολίτες της
- Ο Τραμπ υπόσχεται πως θα καταβληθεί η μισθοδοσία για το προσωπικό ασφαλείας στα αεροδρόμια
- Φλόριντα: Διώκεται νεαρός για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στην έδρα της CENTCOM