Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αν παίξουν σαν μία παρέα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα» είπε ο Νίκος Γκάλης

«Αν παίξουν σαν μία παρέα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα» είπε ο Νίκος Γκάλης

Ο Γκάλης σχολίασε την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προετοιμασία, μετά τους τρεις πρώτους αγώνες που έδωσε η «επίσημη αγαπημένη» στο διεθνές τουρνουά του Πο, με Σερβία, Γαλλία και Κροατία.

Ο παίκτης που έκανε τους Έλληνες ν’ αγαπήσουν το μπάσκετ και οδήγησε την εθνική ανδρών στην κατάκτηση του πρώτου χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 1987 και πρώτου χρυσού για την Ελλάδα σε ομαδικό άθλημα, Νίκος Γκάλης, παρακολουθεί την προετοιμασία των παικτών του Φώτη Κατσικάρη ενόψει της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9).

Ο Γκάλης σχολίασε σήμερα την πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην προετοιμασία, μετά τους τρεις πρώτους αγώνες που έδωσε η «επίσημη αγαπημένη» στο διεθνές τουρνουά του Πο, με Σερβία, Γαλλία και Κροατία.

«Παρακολούθησα τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο τουρνουά του Πο. Διαπίστωσα ότι, παρά τις ελλείψεις, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Σ’ αυτήν την φάση δεν μετρούν τα αποτελέσματα. Είναι στάδιο δουλειάς και διόρθωσης κάποιων ατελειών. Αυτή η ομάδα όπως την είδα και με την επιστροφή των δύο που απουσίαζαν μπορεί να πάει πολύ καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχει παίκτες με ταλέντο αλλά και που τους διακρίνει η μαχητικότητα. Αν παρουσιάσουν και ομαδικότητα και παίξουν σαν μια παρέα δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα», ανέφερε ο Νίκος Γκάλης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024