Ο Άγγελος δεν είναι ούτε 5 ετών, όμως η ζωή τον έστειλε από πολύ μικρό στο Λονδίνο μετατρέποντας τον σε έναν μεγάλο αγωνιστή. Ο μικρός Άγγελος είναι μεγάλος οπαδός του ΠΑΟΚ και με αφορμή το φιλικό του «δικέφαλου» με την ΚΠΡ ήθελε να δει από κοντά τα ινδάλματα του. Όταν οι γονείς λοιπόν ζήτησαν από την ΠΑΕ να επισκεφτούν την ομάδα κατά την παραμονή της στο Λονδίνο η απάντηση ήταν αυτονόητη: «Τα πάντα, για ένα χαμόγελο του μικρού Άγγελου».
Ο Άγγελος δεν είναι ούτε 5 ετών, όμως η ζωή τον έστειλε από πολύ μικρό στο Λονδίνο μετατρέποντας τον σε έναν μεγάλο αγωνιστή. Ο μικρός Άγγελος είναι μεγάλος οπαδός του ΠΑΟΚ και με αφορμή το φιλικό του «δικεφάλου» με την ΚΠΡ ήθελε να δει από κοντά τα ινδάλματα του.
Όταν λοιπόν οι γονείς του ζήτησαν από την ΠΑΕ να επισκεφτούν την ομάδα κατά την παραμονή της στο Λονδίνο η απάντηση ήταν αυτονόητη: «Τα πάντα, για ένα χαμόγελο του μικρού Άγγελου».
Ο μικρός κατάγεται από τη Ρόδο, όμως τους τελευταίους οκτώ μήνες βρίσκεται στο Λονδίνο προκειμένου να κάνει θεραπείες.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, ο Άγγελος ξεπέρασε εύκολα το τρακ και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες, ενώ πήρε δώρο και μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.
Δείτε και το βίντεο από τον επίσημο λογαριασμό του ΠΑΟΚ στο youtube:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.