Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου
Ανδρας αγνώστων στοιχείων περίπου 50 ετών έπεσε, για άγνωστους ακόμα λόγους, λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Πέμπτης στη θάλασσα, από το κατάστρωμα της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου.
Ανδρας αγνώστων στοιχείων περίπου 50 ετών έπεσε, για άγνωστους ακόμα λόγους, λίγο πριν από τις 10 το πρωί της Πέμπτης στη θάλασσα, από το κατάστρωμα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την πτώση του άνδρα, μεταξύ των πυλώνων Μ-1 και Μ- 2, την είδαν από τις κάμερες ασφαλείας εργαζόμενοι της γέφυρας, οι οποίοι ειδοποίησαν το λιμενικό τμήμα του Ρίου και την Αστυνομία.
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες τόσο στη θαλάσσια περιοχή γύρω από την γέφυρα, όσο και στις ακτές της Αχαΐας και Αιτωλίας. Τελικά ο άνδρας εντοπίστηκε έπειτα από λίγη ώρα στη θάλασσα από περιπολικό του Λιμενικού, χωρίς να δείχνει σημεία ζωής.
Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο στο βόρειο λιμάνι της Πάτρας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στη σορό του θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, ενώ από το Λιμενικό διεξάγεται έρευνα για τα αίτια της πτώσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Εθνικό Θέατρο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της νέας σεζόν – Όλες οι παραστάσεις, ποιοι πρωταγωνιστούν
- «Ηθική εξαχρείωση» λέει η Χαμάς για το βίντεο του Μπεν-Γκβιρ με κρατούμενους από τον «στολίσκο της Γάζας»
- Στον αέρα το Ελλάδα – Ιταλία!
- Η Alter Ego Media στηρίζει τα Panathēnea 2026
- Τι θα πει «είμαι άσχημος» σήμερα;
- Παπαφλέσσας: Ο νεότερος Αλκιβιάδης



