Χωρίς τους διεθνείς και τον Ιτάνζ ταξιδεύει στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ για το φιλικό του Σαββάτου με τη Νάπολι. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία έμειναν εκτός ο Ιτάνζ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού και οι διεθνείς πλην του Παναγιώτη Γλύκου. Θετικά μηνύματα για την παραμονή του Κλάους Αθανασιάδη.
Χωρίς τους διεθνείς και τον Ιτάνζ ταξιδεύει στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ για το φιλικό του Σαββάτου με τη Νάπολι. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία έμειναν εκτός ο Ιτάνζ, ο οποίος δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού και οι διεθνείς πλην του Παναγιώτη Γλύκου.
Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Αθανασιάδη, Βίτορ, Γιακουμή, Γλύκο, Γκολάσα, Κατσικά, Κίτσιου, Κουλούρη, Κωνσταντινίδη, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδη, Ρατς, Σαββίδη, Σκόνδρα, Σπυρόπουλο, Τζανδάρη.
Εκτός έμειναν ο Ιτάνζ, οι διεθνείς πλην του Γλύκου, αλλά και οι Πόποβιτς, Κιόσε, Πολύζος, Παναγιωτούδης, Πόζογλου και Β. Παπαδόπουλος.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ πέταξε για τη Νάπολη στις 12, ενώ έχει προγραμματιστεί προπόνηση το βράδυ στο Σαν Πάολο. Θετικά μηνύματα για την παραμονή του Κλάους
Εν τω μεταξύ, θετικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα παραμονής του Κλάους Αθανασιάδη. Η πλευρά του παίκτη είχε συνάντηση με την στενή συνεργάτιδα και υπεύθυνη για τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ, Μαρία Γκοντσάρεβα με την οποία συζήτησαν τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου.
Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται άμεσα και όπως φαίνεται θα είναι θετικές.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.