Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κάθετο ποδόσφαιρο και ταχύτητα» θέλει ο Ρανιέρι

«Κάθετο ποδόσφαιρο και ταχύτητα» θέλει ο Ρανιέρι

Μια εθνική ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς ονειρεύεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport». Ο Ιταλός νέος ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι η γαλανόλευκη έχει συνηθίσει να αγωνίζεται κλειστά και να χτυπά στις αντεπιθέσεις, ενώ ο ίδιος αρέσκεται στο κάθετο ποδόσφαιρο και στην ταχύτητα. Βαριά «καμπάνα» στον Φερνάντο Σάντος.

Μια εθνική ομάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς ονειρεύεται ο Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Gazzetta dello Sport». Ο Ιταλός νέος ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι η γαλανόλευκη έχει συνηθίσει να αγωνίζεται κλειστά και να χτυπά στις αντεπιθέσεις, ενώ ο ίδιος αρέσκεται στο κάθετο ποδόσφαιρο και στην ταχύτητα.

«Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένοι να παίζουν κλειστά και να περιμένουν για να αντεπιτεθούν. Εμένα μου αρέσει το κάθετο ποδόσφαιρο και η ταχύτητα, αλλά είναι αδύνατον όλα να γίνουν αμέσως. Μετά τη Ρουμανία και τη Φινλανδία τον Οκτώβριο, θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα» τόνισε ο Ιταλός προπονητής, επισημαίνοντας ότι στόχος είναι η πρόκριση στα τελικά του EURO 2016.

«Χρειάζονται ξεκάθαρες ιδέες και άμεση αφομοίωσή τους. Έχω μελετήσει πολύ, αλλά υπάρχει λίγος χρόνος. Συγκεντρωνόμαστε 1η Σεπτεμβρίου και στις 7 παίζουμε με τη Ρουμανία στην Αθήνα κεκλεισμένων των θυρών, λόγω ποινής που επιβλήθηκε στα πλέι-οφ. Δεν είναι εύκολο ξεκίνημα».

Για την αγωνιστική ποιότητα αυτής της εθνικής ομάδας είπε ότι «υπάρχουν εξαιρετικές μονάδες και ένα συμπαγές σύνολο», ενώ σχετικά με την αποχώρησή του από τη Μονακό εξήγησε ότι «ζήτησα 3-4 παίκτες, για να εξελιχθούμε ως ομάδα, αλλά ο πρόεδρος είχε διαφορετική άποψη».

Βαριά «καμπάνα» στον Φερνάντο Σάντος

Εν τω μεταξύ, ακριβά θα πληρώσει ο Φερνάντο Σάντος την αποβολή του στην παράταση του αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα για τη φάση των «16» του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, ανακοίνωσε πως, σύμφωνα με την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA που έφτασε στα γραφεία της ΕΠΟ, o Πορτογάλος τέως τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 γαλλικών φράγκων και ποινή αποκλεισμού οκτώ αγώνων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024