Μπόμπιρας ετών 3 τράκαρε αυτοκίνητο και γύρισε σπίτι να δει παιδικά
Ένας 3χρονος μπόμπιρας (που φορούσε μόνο πάνες) κατάφερε να «κολλήσει» τζιπ στον τοίχο σπιτιού στο Όρεγκον και στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι του για να παρακολουθήσει ατάραχος παιδικά προγράμματα στην τηλεόραση. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από την αστυνομική έρευνα.
Ένας 3χρονος μπόμπιρας (που φορούσε μόνο πάνες) κατάφερε να «κολλήσει» τζιπ στον τοίχο σπιτιού στο Όρεγκον και στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι του για να παρακολουθήσει ατάραχος παιδικά προγράμματα στην τηλεόραση.
Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από την αστυνομική έρευνα. Αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι το όχημα άρχισε να κατηφορίζει το δρόμο έφτασε στη διασταύρωση και από εκεί έπεσε πάνω στο σπίτι. Ευτυχώς, λόγω της μικρής ταχύτητας, οι ζημιές ήταν ασήμαντες.
Οι γονείς του μικρού έλειπαν από το σπίτι, ενώ το συγγενικό πρόσωπο που υποτίθεται ότι τον πρόσεχε, κοιμόταν.
Η Αστυνομία συνέλαβε την 22χρονη Μπρέναν Πένιγκτον για αμέλεια.
Associated Press
- Χάος στους δρόμους της Αττικής – Στο «κόκκινο» η κίνηση στον Κηφισό και στην Αττική Οδό
- Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποφεύγει να βλέπει παλιές του ταινίες
- Μωβ και καφέ μέδουσες κατακλύζουν τις θάλασσες του ευβοϊκού κόλπου – Ανησυχία από τους κατοίκους
- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για το δεύτερο βήμα προς το Final-4
- Ιαπωνία: Τραυμάτισε με σφυρί δύο παιδιά και ψέκασε με άγνωστη ουσία αστυνομικούς
- Τσίπρας: Ιούνιο το κόμμα – το αντι-δίλημμα της σταθερότητας – άνοιξε παράθυρο στους πρώην συντρόφους
- Εκτοξεύτηκε πάνω από τα 125 δολ. το πετρέλαιο – Τι εκτιμούν οι αναλυτές
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Τι απαντά στις φήμες χωρισμού με τον Φάνη Μουρατίδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442